Eyvallah kartal'ım,her zaman görüşürüz.Erkan abi yine güzel gönlüne yakışanı yapmışsın, kıyamamışsın o güzel paşaya... Can-ı gönülden tebrik ediyorum abicim seni, senin bu yaptığını herkes yapamaz abi En kısa zamanda görüşmek dileğiyle 😉
Videoyuda çeken Levent abi değil mi ? 🙂 sesinden tanıdım onu 🙂
Daha büyüklerini salmak nasip olur inşalah sağlıcakla kal
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.Baltabaş Karagözler;
1993 senesinde yediği kırgından sonra nesli tükenmeye yüz tutmuştu. Şimdilerde yeniden boy göstermeye başlaması mutluluk verici bir durum oluşturuyor 🙂
Senin yaptığın ise benim diyen birçok oltacının yapamayacağı türden bir davranış olmuş, yüreğine sağlık, tebrik ederim Erkan 😉
Sonuç olarak Baltabaş Karagöz'ün nesli tükenmekten kurtulmuş ama senin gibilerin maalesef nesli tükenmiş durumda. Yakın gelecekte senin gibi davranabilecek balık sevdalılarının da neslinin çoğalması dileklerimle her zaman rast gelsin...
Amacım zaten örnek teşkil etmesiydi.
Çok samimi söylüyorum tuttuğum balığı tekrar salmak çok keyifli ve huzur veriyor bana.
O bambaşka bir duygu bir vicdan muhasebesi yaşıyor insan.
Şu an video gözüküyor kontrol ettim teşekkür ederim düşünceleriniz için.Her ne kadar videoyu izleyemesemde takdire şayan bir davranış. Tebrikler. Yüreğinize sağlık.
Cengiz'im keşke geçmişte saldığım balıkların video sunu çekebilseydim.Erkan abicim tebrik ederim helal olsun vallahi
Ama o zamanlar şimdiki teknoloji nerdeeee.
Sağolasın kardeşim benim.
Cihan'ım sağolasın siz gençler daha güzellerini başarırsınız eminim.Süpersin abicim, eline yüreğine sağlık. Çok ara verdik sanki. Uygun bir zamanında buluşalım.
Ev ve iş halleri av zamanı vermese de inşallah bir avda daha buluşuruz kardeşim.
Yeter ki gönüller bir olsun.
İnşallah sabrican böyle güzel balıklar tekrar tutarsam salmaların devamı gelir.Abi elinize sağlık devamı rast gelsinnn
Teşekkürler erhan abi bu güzel düşünceleriniz için.Tebrikler, bu davranışının bir çok amatör ve profesyonel balıkçıyım diyene örnek olması ve daha güzellerine ulaşabilmen dilek ve temennisiyle..! her zaman RASTGELE...
İnşallah gerisi gelir ve çoğalır bu tür davranışlar.
Saygılar abi.
Ben teşekkür ederim, video şuanda gözüküyorVideoyu acamadim ama Tebrikler
Estafirullah büyüklükten ziyade bu ve buna benzer videoların çoğalmasıtebrikler... büyüklük yapmışsın...
Teşekkür ederim sağolun.