baltabaş karagöz suya iade

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkan abi yine güzel gönlüne yakışanı yapmışsın, kıyamamışsın o güzel paşaya... Can-ı gönülden tebrik ediyorum abicim seni, senin bu yaptığını herkes yapamaz abi En kısa zamanda görüşmek dileğiyle 😉

Videoyuda çeken Levent abi değil mi ? 🙂 sesinden tanıdım onu 🙂
Eyvallah kartal'ım,her zaman görüşürüz.
Daha büyüklerini salmak nasip olur inşalah sağlıcakla kal
Baltabaş Karagözler;

1993 senesinde yediği kırgından sonra nesli tükenmeye yüz tutmuştu. Şimdilerde yeniden boy göstermeye başlaması mutluluk verici bir durum oluşturuyor 🙂

Senin yaptığın ise benim diyen birçok oltacının yapamayacağı türden bir davranış olmuş, yüreğine sağlık, tebrik ederim Erkan 😉

Sonuç olarak Baltabaş Karagöz'ün nesli tükenmekten kurtulmuş ama senin gibilerin maalesef nesli tükenmiş durumda. Yakın gelecekte senin gibi davranabilecek balık sevdalılarının da neslinin çoğalması dileklerimle her zaman rast gelsin...
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Amacım zaten örnek teşkil etmesiydi.
Çok samimi söylüyorum tuttuğum balığı tekrar salmak çok keyifli ve huzur veriyor bana.
O bambaşka bir duygu bir vicdan muhasebesi yaşıyor insan.
Her ne kadar videoyu izleyemesemde takdire şayan bir davranış. Tebrikler. Yüreğinize sağlık.
Şu an video gözüküyor kontrol ettim teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Erkan abicim tebrik ederim helal olsun vallahi
Cengiz'im keşke geçmişte saldığım balıkların video sunu çekebilseydim.
Ama o zamanlar şimdiki teknoloji nerdeeee.
Sağolasın kardeşim benim.
Süpersin abicim, eline yüreğine sağlık. Çok ara verdik sanki. Uygun bir zamanında buluşalım.
Cihan'ım sağolasın siz gençler daha güzellerini başarırsınız eminim.
Ev ve iş halleri av zamanı vermese de inşallah bir avda daha buluşuruz kardeşim.
Yeter ki gönüller bir olsun.

Abi elinize sağlık devamı rast gelsinnn
İnşallah sabrican böyle güzel balıklar tekrar tutarsam salmaların devamı gelir.
Tebrikler, bu davranışının bir çok amatör ve profesyonel balıkçıyım diyene örnek olması ve daha güzellerine ulaşabilmen dilek ve temennisiyle..! her zaman RASTGELE...
Teşekkürler erhan abi bu güzel düşünceleriniz için.
İnşallah gerisi gelir ve çoğalır bu tür davranışlar.
Saygılar abi.
Videoyu acamadim ama Tebrikler
Ben teşekkür ederim, video şuanda gözüküyor
tebrikler... büyüklük yapmışsın...
Estafirullah büyüklükten ziyade bu ve buna benzer videoların çoğalması
Teşekkür ederim sağolun.

Tebrikler Erkan
Çok güzel bir baltabaşı karaya almayı başarmışsın.
O balığı salma erdemini de göstermiş olman takdir edilmesi ve örnek olması gereken bir davranış.
Videonun sonu oldukça karanlık, balığın derin sulara doğru akışı maalesef görünmüyor. Yüzmeyi başardı mı o balık?

Yürekten tebrikler. Bir çok kişinin yapamayacağı bir şey. Her zaman rastgele.

Tebrikler Erkan
Çok güzel bir baltabaşı karaya almayı başarmışsın.
O balığı salma erdemini de göstermiş olman takdir edilmesi ve örnek olması gereken bir davranış.
Videonun sonu oldukça karanlık, balığın derin sulara doğru akışı maalesef görünmüyor. Yüzmeyi başardı mı o balık?
Hele'ki nesli tehlikede olan bir balığı suya iade etmek şahsım için gurur ve umut verici bir hadise.
Video cep tel. çekildiği için bu kadar oldu maalesef,kısa bir şok geçirdikten sonra tabansız gitti mübarek😀
İnşallah başka bir salıverme görüntülerini daha iyi çekmeye çalışırım.
Teşekkürler güzel düşünceleriniz için.
Video malesef yine acilmiyor ama "suya iade" basligi bile ovguyu hakediyor
Valla bende anlamadım!! cep tel baktığımda bende göremiyorum.
Ama diğer pc den gözüküyor.
Böyle bir olaya verdiğiniz destekten dolayı sizler övgüyü hakediyorsunuz emin olun.Teşekkürler
Yürekten tebrikler. Bir çok kişinin yapamayacağı bir şey. Her zaman rastgele.
Sağolasın can
Aslında bir çok değil herkes yapabilir bu olayı, sadece hiçbir şey düşünmeden
bir denemek o zaman arkası gelecek eminim.
Teşekkürler can

Benim gönlü zengin abim!

Doğaya olan saygını ve sürdürülebilir avcılığa verdiğin değeri çok iyi biliyorum, umarım bu video pek çok amatör balık avcısına örnek olur en azından limit altı balıkların salınmasına ve üreme adına onlara bir şans tanınmasına vesile olur.

Yapacağımız avlarda bizden sonraki nesillerinde bu tutkuyu yaşayabilmesi için onlara da miras bırakmak adına çok güzel bir örnek olan bu tarz videoların artması dileğiyle...

abi tebrik ederim muazzam bir davranış ben yapamazdım doğrusu
ama artık biraz daha moralize oldum 🙂
Böyle bir hareketi sen de yaparsın kardeşim.
Bu hissin herkesin kalbinin bir köşesinde olduğuna eminim,ayrıca benim saldığım o kadar abartılacak derecede büyük bir balık değil ki🙂
Hep yabancı videolarda izlerim denizlerde ne balıkları salıyorlar.
Ama ülkemiz şartlarında benim için trofe denilecek bir balık olduğu ve nesli tehlikede olduğu için salma gereği duydum.
Teşekkür ederim yinede güzel düşüncelerinden dolayı.

Benim gönlü zengin abim!

Doğaya olan saygını ve sürdürülebilir avcılığa verdiğin değeri çok iyi biliyorum, umarım bu video pek çok amatör balık avcısına örnek olur en azından limit altı balıkların salınmasına ve üreme adına onlara bir şans tanınmasına vesile olur.

Yapacağımız avlarda bizden sonraki nesillerinde bu tutkuyu yaşayabilmesi için onlara da miras bırakmak adına çok güzel bir örnek olan bu tarz videoların artması dileğiyle...

Ben şimdi sana ne yazayım levent'im🙂çünkü ne yazsam az gelir,muhtemeldir ki birbirimize yakın yerlerde ikamet ettiğimiz için(şimdi farklı oldu maalesef) bir çok kez görüşme fırsatımız oldu.
Birlikte fazla av yapmamış olsak ta(önemli bir husus ta değil işlerimizden dolayı) ama bu genç yaşında kısa sürede bir çok bilgi birikimine sahip olman ve bunları erkan abin ile paylaşman beni her zaman çok mutlu etmiştir.
Allah nasip ederse bunun gibi daha nice avlara imza atarız inşallah.
Herşey gönlünce olsun kardeşim bu güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim kal sağlıcakla🙂

Back