Barakuda Avı - 03 Kasım 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blackace

Daimi Üye
Tepki
1,277
Ödül
103
Yer: İzmir
Makine: Shimano Stradic Ci4+ 3000 HG
Kamis: Daiwa BG Seabass 244 cm 7-28 gr
Sahte: Kendo Seabass Minnow 125F 21 Gr. Limon
Misina: Kabura HD Avatar 0.26 mm

Not: Arkadaslar fotograf gozukuyor mu? bilgi verirseniz sevinirim.

2liyeni.jpg

Tum foruma merhaba guzel gecen bir avin ardindan sizlerle aklimda kalan guzel anlari paylasacagim. Aksam saat 18:00 gibi ava basladim hava ruzgarli ve deniz biraz calkantiliydi. Sahtemi su ile bulusturdum bir kac tur sardiktan sonra balik sahteye atladi 🙂 daha ilk atisimda sanki orada beni bekliyordu ve nerede kaldin der gibiydi 🙂 ilk atisda balik almanin saskinligi ile baligi kiyilatip aldim. Sonrasinda tekrar atislara basladim ve 5 dakika sonra 2. misafirimizide agirlamaktan mutluluk duydum. 🙂 ilerleyen saatlerde bir kalamar sahtemi yoklayip gitti ve sonrasinda baska bir aksiyon olmadi.

Yemek molasi ve sonrasinda biraz uyudum ve saat 04:30 gibi kalktim bu sefer farkli bir yere gectim saat 05:00 gibi tekrar basladim ruzgar azalmisti ve deniz biraz sakinlesmisti. Gun agarmadan once bir tane daha atladi sahteme kiyilattim fakat alamadan igneden kurtulup gitti. Kacan balik ayni sahteye bir daha atlar mi? atlamaz dedim ve rapala maxrap imitasyonu sahteme gectim gun agardiktan sonra bir tane daha atladi ve bu arkadas biraz buyuktu 3 kere kalama acti kiyilattim fakat kiyiya geldiginde ignenin tek ucu yandan tutuyordu yani kurtuldum kurtulucam diyordu. 🙂 Tam kepceye yonelecekken tekrar basti ve kurtuldu arkasindan yapma be! diye seslendim ama yapmisti artik 🙂 bu av gununude bu sekilde sonlandirdik. Baliklar 60 cm geldi oltasi suda olan herkese rastgele.

Bu gün aynı sahteyle bende güzel barakuda takipleri aldım, bir tanesini kandırmayı başarabildim ancak kiyilatmaya çalışırken kurtardı kendini 🙂 sanırım bu sahtenin ignelerini değiştirmek gerekli

Bu gün aynı sahteyle bende güzel barakuda takipleri aldım, bir tanesini kandırmayı başarabildim ancak kiyilatmaya çalışırken kurtardı kendini 🙂 sanırım bu sahtenin ignelerini değiştirmek gerekli

Tesekkurler, kendonun igneleri duz 3 skordan 2 tanesini aldi 1 tanesi kurtuldu. rapala maxrap imitasyonunda aliexpress den aldigim papagan igne kullaniyorum bugunde oldugu gibi oda bazen kaciyor. Balik bazen sahteyi iskaliyor fakat igne yandan giriyor buda baligin kacma sansini artiriyor.

Tesekkur ederim.

Tebrikler. Daha büyükleri oltanın ucunda olur umarım 🙂

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler, size de rastgelsin.

Oğuz kardeşim, tebrik ederim vallahi coşmuşsun. Fakat resimleri göremedik 🙂

Tesekkurler Serkan cozunurlugu 1187 x 541 e boyutunuda 442 kb ye dusurdum fakat gene de bazi kisilerde gozukmuyor. Bende sorun yok hem bilgisayardan kontrol ediyorum hemde telefondan.

Tebrikler.. Güzel av olmuş.

Tesekkurler.

Tebrikler bu tür balıklarda vuruş hissiyatı akabinde sağlam 1. ve 2. Tasmalama yapmak lazım. Balık kaçacaksa baştan kaçsın mantığı, kıyılatırken kaçmasından her zaman iyidir.

Yer: İzmir
Makine: Shimano Stradic Ci4+ 3000 HG
Kamis: Daiwa BG Seabass 244 cm 7-28 gr
Sahte: Kendo Seabass Minnow 125F 21 Gr. Limon
Misina: Kabura HD Avatar 0.26 mm

Not: Arkadaslar fotograf gozukuyor mu? bilgi verirseniz sevinirim.

2liyeni.jpg

Tum foruma merhaba guzel gecen bir avin ardindan sizlerle aklimda kalan guzel anlari paylasacagim. Aksam saat 18:00 gibi ava basladim hava ruzgarli ve deniz biraz calkantiliydi. Sahtemi su ile bulusturdum bir kac tur sardiktan sonra balik sahteye atladi 🙂 daha ilk atisimda sanki orada beni bekliyordu ve nerede kaldin der gibiydi 🙂 ilk atisda balik almanin saskinligi ile baligi kiyilatip aldim. Sonrasinda tekrar atislara basladim ve 5 dakika sonra 2. misafirimizide agirlamaktan mutluluk duydum. 🙂 ilerleyen saatlerde bir kalamar sahtemi yoklayip gitti ve sonrasinda baska bir aksiyon olmadi.

Yemek molasi ve sonrasinda biraz uyudum ve saat 04:30 gibi kalktim bu sefer farkli bir yere gectim saat 05:00 gibi tekrar basladim ruzgar azalmisti ve deniz biraz sakinlesmisti. Gun agarmadan once bir tane daha atladi sahteme kiyilattim fakat alamadan igneden kurtulup gitti. Kacan balik ayni sahteye bir daha atlar mi? atlamaz dedim ve rapala maxrap imitasyonu sahteme gectim gun agardiktan sonra bir tane daha atladi ve bu arkadas biraz buyuktu 3 kere kalama acti kiyilattim fakat kiyiya geldiginde ignenin tek ucu yandan tutuyordu yani kurtuldum kurtulucam diyordu. 🙂 Tam kepceye yonelecekken tekrar basti ve kurtuldu arkasindan yapma be! diye seslendim ama yapmisti artik 🙂 bu av gununude bu sekilde sonlandirdik. Baliklar 60 cm geldi oltasi suda olan herkese rastgele.
Mâşallah...

Back