Barbun Balıği Icin Destek Abiler

KomikAga

Üye
Tepki
251
Ödül
58
Abiler Selamlar size cok ufacık bir sorum var bugun levrek avına gittiydim mevki trabzon araklı yanımdakilere bakdım 3 poşet koca koca barbun almişlar bende dedimki bu elimdekiler ile barbun alabilirmiyim yem olarak tavuk göğüsü kullanıyorlardı ben şimdi istarvit caparisinden 2 tane iğne söksem ve 0.22 monomisinaya leader yapip bağlasam o yeşili ipide kalsa ona tavuk göğüsü yemi taksam ve atsam barbun alirmiyim ? Fotolar ektedir abiler

Dosyalar

• B0A67AB4-FDF6-4DB3-AABE-54CEFEC01DB6.jpeg
    B0A67AB4-FDF6-4DB3-AABE-54CEFEC01DB6.jpeg
    45.6 KB · Okunma: 56
  • A31E1A8D-359E-42CA-82F5-87C262B65F2B.jpeg
    A31E1A8D-359E-42CA-82F5-87C262B65F2B.jpeg
    34.2 KB · Okunma: 54
(link)
Merhaba isome pembe glow ve gulp camo mirmir ve cesitli dip baliklari icin idealdir dibi kum dediginiz icin barbun ve minekop alma ihtimalinizi de goz ardi etmeyiniz rasgele

(link)
dibe attım geldi barbun.Siyah iğne takılıydı 12 num. Yem karides vardı.Ağzı küçük ama etli.

(link)
Barbunya oltası yemli dip oltası,
bildiğin İzmarit oltasının aynısı, iğneler sinek iğne 12-14-16 no nekadar ufak iğne okadar avcı!
ben 10 iğneli yapardım, dibe yatması içinde oltanın ucundaki kurşundan başka bedenin bağlandığı klipse'de akıntıya göre 10-25 gr ikinci bir kurşun takardım
yem olarak yosun kurt'u-kum kurt'u-midye'nin siyah kenarı'nı takardım, varsa iri balıklar gelir
gerçi su çok soğuksa barbun olmaz, ılık sulara iner.

Son düzenleme:
(link)

(link)
dibe attım geldi barbun.Siyah iğne takılıydı 12 num. Yem karides vardı.Ağzı küçük ama etli.

(link)
Abi yakında google sorgulamayı geçeceksin maşallah arkadaşlar veya ben ne sorsak tak hemen cevap bizi bu kadar kolaya alıştırma sonra iyice üşengeç olacağız emeğine sağlık

Back