Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Tamam kardeşim inşallah deyildir öyleyse bile sıkıntı yok yere yatıp sırt üstü sol bacağını yada sağ bacağını kırmadan dikleyince tavana doğru bi çekilme varmı
İki bacağımı birden yaptım bir ağrı oluşmadı. Ayakta dim dik durup öne eğiliyorum dizlerimi kırmadan yine ağrı yok. Sadece bel kısmında sürekli kendini hissettiren bir sızı var. Yani ben buradayım diye kendini hissettiriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İki bacağımı birden yaptım bir ağrı oluşmadı. Ayakta dim dik durup öne eğiliyorum dizlerimi kırmadan yine ağrı yok. Sadece bel kısmında sürekli kendini hissettiren bir sızı var. Yani ben buradayım diye kendini hissettiriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 yıl önce benzer bir bel ağrısı yaklaşık 2 ay iflahımı sökmüştü... Benim ayağıma vuran ağrı yoktu ama 1 kg poşeti bile kaldırsam bel ağrısında duramıyordum... İnternette şöyle bir bitkisel çözümlere baktım... 3 adet yakıcı 3 adet yumuşatıcı yağın karışımı ile bele masaj vardı... 20 gün sonunda etkisi gösterir diyordu ve gerçekten de çok can sıkıcı olan bu ağrılardan kurtuldum... Bel ağırsı ile ilgili sıkıntılarda bence ameliyatı en son çözüm olarak düşünün ence alternatif yöntemleri deneyin... Tabi size riskli yöntemleri değil.. Mesela bel çektirmek gibi...
94 yılından bugüne kendisiyle çok samimi bir ilişkimiz mevcut 🙂 99 yılında sağ bacağımda güç kaybı neticesinde ameliyat kararı yaklaşık 15 sene sıkıntısız bir süreç geçirdikten sonra gene peşimi bırakmadı son iki senedir tekrar haşır neşir olduk. Son MR filmimde ciddi bir fıtığım mevcut ama idare edebiliyorum fizik tedavi çok zorlamamak gibi. idare edebildiğiniz kadar edin ama baktınız sosyal hayatınızı yaşam kalitenizi çok etkilemeye başladı ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum çok zorlamayın ağrısız bir güne uyanmak gibisi yok ameliyat olun ...
sağlıkla kalın
Öncelikle geçmiş olsun.
Aynı dertten bende de var.belki 20 yıldır kardeş kardeş geçiniyoruz.bazen oyunbozanlık ediyor ama ne yaparsın ki birbirimizi çok seviyoruz.Çevremde ameliyat olanlar var durumları daha da kötü.onun için ameliyatı tavsiye etmem.yıllardır yaz kış sırtımdan yeleği çıkartmam.sırtım terli olduğu müddetce sıkıntı yok ama belimi üşüttüğümde mızıkcılık ediyor.arada bir yüksekce bir yerden tutunup sallanıyorum beldeki omurlar üzerindeki yükü kaldırdığımda rahatlama oluyor.çok tavsiye varda sizde yan etki yapar da daha kötüye giderse üzülürüm.Şifasını allah versin.tekrar geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun.bende bu arkadaşla 10 sene haşır neşir oldum denemediğim tedavi şekli kalmadı.lakin ağrılar iş hayatımı fazla etkilemeye başladığında ameliyat olmaya karar verdim 2012 de mikro cerrahi sistemiyle ameliyat oldum.çok şükür 5 seneye yakındır hiç bir şikayetim yok size tavsiyem doktorunuza güveniyorsanız ameliyat olun kurtulun.