BALIKDENiZDE
Daimi Üye
Dostlar selamlar. Bilinen, bilinmeyen ve yanlış bilinen pek çok konuya ışık tutacağını düşündüğüm bir çalışmaya başladım. Videolarımın hepsi hazır, youtube üzerinde yüklü ve gizli durumda. Her 3 günde bir, bir balık türü için bir video gelecek. İlk 3 videom yayınlandı, 4.video bu akşam yayında olacak. Videolarda seçtiğimiz türün davranışları, av yöntemleri ve bilimsel bazı gerçekler ele alınarak slaytlar hazırlandı. Örnek vermek gerekirse ilk balıklarımız çipura, levrek ve mırmır türleri oldu. Devamında sargoz, karagöz, Barbun ile tekir gibi türler yer alacak. Ben videolar yayınlandıkça gelip bu konu altında link paylaşacağım. Açtığım konuya sürekli yeni link ekleyebilecek miyim bunu blimiyorum ama bir çözüm bulunur elbet. Bu konu takip edilirse nisan ayı gibi bütün türlerin videoları bu konu içinde sırayla paylaşılmış olacak. Çipuranın sandığımızın aksine kuzey-güney göç etmiyor oluşu ve mırmırın neden çizgilerinin olduğu gibi çok ilginç ve camiada senelerce var olmuş hiç kimseden duymadığımız bilgiler içerecek. Şimdilik yayınlanan videolarım için iyi seyirler dilerim. Kısa ve öz videolar olacağından izleyeni de sıkmaycaktır diye düşünüyorum.
Son olarak benim de bilmediğim, eksik bildiğim detaylar var ise slaytta olmayan, eklerseniz bu konu herkes için ışık olacak güzel bir eser olarak forum var oldukça faydalanılacaktır. Herkese şimdiden teşekkürler.
Son olarak benim de bilmediğim, eksik bildiğim detaylar var ise slaytta olmayan, eklerseniz bu konu herkes için ışık olacak güzel bir eser olarak forum var oldukça faydalanılacaktır. Herkese şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: