Bilgisel tadında yeni konumuz (Her balık türüne bir video)

BALIKDENiZDE

Daimi Üye
Tepki
506
Ödül
103
Dostlar selamlar. Bilinen, bilinmeyen ve yanlış bilinen pek çok konuya ışık tutacağını düşündüğüm bir çalışmaya başladım. Videolarımın hepsi hazır, youtube üzerinde yüklü ve gizli durumda. Her 3 günde bir, bir balık türü için bir video gelecek. İlk 3 videom yayınlandı, 4.video bu akşam yayında olacak. Videolarda seçtiğimiz türün davranışları, av yöntemleri ve bilimsel bazı gerçekler ele alınarak slaytlar hazırlandı. Örnek vermek gerekirse ilk balıklarımız çipura, levrek ve mırmır türleri oldu. Devamında sargoz, karagöz, Barbun ile tekir gibi türler yer alacak. Ben videolar yayınlandıkça gelip bu konu altında link paylaşacağım. Açtığım konuya sürekli yeni link ekleyebilecek miyim bunu blimiyorum ama bir çözüm bulunur elbet. Bu konu takip edilirse nisan ayı gibi bütün türlerin videoları bu konu içinde sırayla paylaşılmış olacak. Çipuranın sandığımızın aksine kuzey-güney göç etmiyor oluşu ve mırmırın neden çizgilerinin olduğu gibi çok ilginç ve camiada senelerce var olmuş hiç kimseden duymadığımız bilgiler içerecek. Şimdilik yayınlanan videolarım için iyi seyirler dilerim. Kısa ve öz videolar olacağından izleyeni de sıkmaycaktır diye düşünüyorum.

Son olarak benim de bilmediğim, eksik bildiğim detaylar var ise slaytta olmayan, eklerseniz bu konu herkes için ışık olacak güzel bir eser olarak forum var oldukça faydalanılacaktır. Herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bir şey fark ettim. Linki paylaşırsam gizli olarak kaydedilmiş olsa bile bağlantıdan tıklayan kişiler videomu izleyebiliyormuş. Bütün linkleri konuya ekledim. 3 günde bir yayınlamamın gerekçesi algoritmada düzenli içerik yükleyici olarak görülmek istemem. Bu youtube ile benim aramda ama Balıksevdam web sitesi üyeleri bu konu altında henüz yayına almadığım videoları bile izleyebilecekler. Tamamını ekledim, dediğim gibi eklemek istediklerinizi buraya bilgi olarak yazabilirsiniz. Herkese iyi seyirler. Umarım faydalı bir iş ortaya çıkarabilmişimdir. Selamlar herkese..

Haa son olarak unutmadan, çok çalışıyorum, bir abone olmayı, bir beğeniyi, bir yorumu çok görmez, üşengeçlik etmezseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Rıfat pc den gizli olan videoları tıklayınca açmıyor kardeşim. Yine de eline emeğine sağlık.

Rıfat pc den gizli olan videoları tıklayınca açmıyor kardeşim. Yine de eline emeğine sağlık.
Bende açılıyor olması benim zaten kendi yüklediğim bir video olduğundan ve oturumum açık olduğundan olabilir o zaman? Olsun, yine de yayına düştükçe burada da izlenilebilir hale gelecektir o zaman değil mi?

Bende açılıyor olması benim zaten kendi yüklediğim bir video olduğundan ve oturumum açık olduğundan olabilir o zaman? Olsun, yine de yayına düştükçe burada da izlenilebilir hale gelecektir o zaman değil mi?
Tam bilemiyorum ilk 3 video açık bende levrek çupra mırmır kalanı gizli video diyor.

Tam bilemiyorum ilk 3 video açık bende levrek çupra mırmır kalanı gizli video diyor.
Evet yayın günü saati geldikçe burada aktif olacak artık. Gizlide olduğu için çalışmıyormuş. İlginç, video bulunamaz ama sizin bağlantıyı verdikleriniz izleyebilir diyordu. Öyle olmadı. Sağlık olsun.

Gözü bozuk olanlar için daha iri punto ile yayınlarsan süper olur
Eline sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eline emeğine sağlık Rıfat
Sağ ol Şeref abim. Uğraşıyorum bir şeylerle faydalı olabilecek ve kanalıma trafik çekecek şekilde. Kanal tarafında pek işe yaradığı söylenemez de en azından buradaki bilgilerle bir şeyler öğrenebilecek insanlara faydası dokunsun.

Back