Birkaç Karides Tarifi..

Ah Selattin yapılırmı bu saate bu şimdi😀Süper tarifler çok güzel görünüyorlar, haftada bir kesin karedes,yerim paylaşım için teşekürler..

Deniycem bu tarifi, donmuş hazır karidesle, sağolasın 🙂

Peki dondurulmuş hazır midye falan var mı bildiğiniz bir yerde. Pilava falan katsak ya da daha başka tariflerle pişirsek🙄

Peki dondurulmuş hazır midye falan var mı bildiğiniz bir yerde. Pilava falan katsak ya da daha başka tariflerle pişirsek🙄

Dondurulmuş midye de var. Superfresh ve Dardanelin. Ama ufak oluyor onlar. Anca pilava veya yahniye gider. En güzeli yazın bilindik biyerden çıkarmak.🙂 İri iri.

Yalnız dondurulmuş karides çok sert oluyor ayrıca çok pahalıya geliyor bulabilirseniz taze almaya çalışın. Ben İGLO markasını denedim hiç beğenmedim..Dardanel veya başka marka hakkında yorum yapamayacağım. Midye konusunda da donmuş midye bazı özel balıkçılar da oluyor şoklanmış birkaç kere kullandım fena değildi..Tabi tazesi gibi asla olamaz.. Afiyet olsun şimdiden umarım güzel keyifli bir yemek yersiniz🙂

Ben biraz daha dikkatli bakayım reyonlara o zaman. Migros, Tansaş'ta falan vardır belki. Temizleme falan uğraşmak istemiyorum pek. Teşekkürler 🙂

Back