Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bisiklet Seçimi

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@ugursamsa çeşitler azalmış evet eksisi gibi model yok onu fark ettim bende gidip alırsan kardo boyunu deneme imkanın olur sele ayarını falan yaptırırsın o avantajın olur sele kardo ayarı önemli sonra belim veya dizim ağrıyor çok yoruyor bisiklet beni dersin dikkat et ....mağazayı arayıp dışardan anlaşmalı oldukları yerler varmı kurulum için yada dışardan bir ekibe kurdursam garanti dışına çıkıyormu onu sorabilirsin

simiot

Aktif Üye
Adı
Serkan
İzmir'e inebilecekseniz Çankaya'da Sundu bisiklet mağazasına mutlaka uğrayın. Her çeşit ve bütçeden bisikleti inceleme fırsatınız olur.

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Salcano Sarajevo 700 hakkında bilgisi olan var mı? Arkadaşımda var, temiz bir bisiklet. Eğer iyiyse onu almayı düşünüyorum.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merida tfs 100 kullanıyorum gayet güzel meridalarida incele istersen

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşın Sarajevo’yu kullanmaya başladım. Oğlan için de bisiklet koltuğu aldım beraber geziyoruz. Çok sevdi bisikletle gezmeyi. Sanırım önümüzdeki hafta kendime bir bisiklet alacağım. Tekrar araştırma moduna girdim :)

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de diyorum bendeki bu bisiklet merakı neden oluştu. sizin bu başlığı açmanızdan sonra olmuştu şimdi hatırladım :)

Bisiklet çok zevkli ve özlediğim bir hobi. İstediğiniz markayı,bisikleti bulunca kaçırmayın alın derim. Önümüz bahar, tam mevsimi.

Farklı bir başlık açmadan bende bu başlık altında kullananlar var ise 1-2 yorum almak isterim. Başakşehir-Yenibosna taraflarında kullanmalık şehir bisikleti bakıyorum 2. el. 750 TL civarı. Günlük işe git gel toplam 12-15 km bir yol yapacağım.

Onun dışında ufak sürüşler, markete gidip gelmek amacım. Uzun yol vs. yapmayacağım. Tek seferde olsa olsa 20 km.

Boy : 188 cm
Kilo : 84

1-2 marka ve model var araştırdığım. Sizlerin de yorumunu rica ederim;

1-Salcano City Fun 60
2-Claud Butler Oxford 700 Shimano
3-Btwin Triban 100 Flat
4-Btwin Tilt 120 Katlanabilir bisiklet

Badisönmez

Aktif Üye
tavsiyem elektrikli bisiklet almandır, bazen çocukla demişsin o zaman kendi açımdan çocuğum olsa asla koltuk almam onun yerine bunu alırdım amma velakin bu zaten bisiklet parası ayrıca bunu çekmek de her babayiğidin harcı değil diye düşünyorum, yinede çocuk her şeyden daha değerli

Ekli dosyalar

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tavsiyem elektrikli bisiklet almandır, bazen çocukla demişsin o zaman kendi açımdan çocuğum olsa asla koltuk almam onun yerine bunu alırdım amma velakin bu zaten bisiklet parası ayrıca bunu çekmek de her babayiğidin harcı değil diye düşünyorum, yinede çocuk her şeyden daha değerli
Güvenlik açısından mı söylediniz acaba yoksa estetik açıdan mı?

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İzmir'e inebilecekseniz Çankaya'da Sundu bisiklet mağazasına mutlaka uğrayın. Her çeşit ve bütçeden bisikleti inceleme fırsatınız olur.
31 Mart günü İzmir'den alacağım bisikleti. Başka bisikletçi önerisi olan varsa aklımda olsun (İzmir'de). Bir de Tiguan araç var, arkadaki iki koltuğu yatırsam bisiklet sığar mı acaba fikri olan var mı?