Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bisiklet Seçimi

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
31 Mart günü İzmir'den alacağım bisikleti. Başka bisikletçi önerisi olan varsa aklımda olsun (İzmir'de). Bir de Tiguan araç var, arkadaki iki koltuğu yatırsam bisiklet sığar mı acaba fikri olan var mı?
Ontekerlek çıkıyor zaten genelde sorun olmaz her türlü sigar

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Geçtiğimiz yaz kızıma yeni bisiklet almaya gittiğimizde oldukça şık görünümlü bir bisikleti denememi önerdi satıcı...sürerken bisikletin kendi ayrı bir güç kaynağı daha olduğunu farkettim.pedala bastıkça kendi şahlanıyordu adeta...müthiş güzel bir deneyimdi....fiyatı gözümü korkuttuğu için almadım ama aklım kaldı...o da carraro idi...

Badisönmez

Aktif Üye
Güvenlik açısından,
bisikletten düşseniz yada devrilseniz bile bu cihaz devrilmiyor.
koltuk ise siz nereye o oraya, misal önünüze kedi köpek çıktı yada üzerinize gelip havladı ısırdı, düşme ihtimaliniz var ve koltuk da sizinle beraber gelir ama bu römork cinsi cihaz bağlantı parçası bilyalı olduğu için iki teker üzerinde durmaya devam ediyor yada devrilme olsa bile kafesi çocuğu koruyor

Son düzenleme:

Nomad

Üye
Adı
hll
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İkinci el, "Trek FX 7.3" yada üstü öneririm, üzmez..

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün Sundu Bisiklet’ten Carraro 220 aldım, bütçem ona kadar yetti :) biraz kullanayım ileride bunu satıp orta segmentin üst modellerinden bir bisiklet alırım belki.