Bodrum LRF avım 10.07.2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler çeşit çeşit güzlelikler

Teşekkürler Abi. Yedek takımı kullanmaya başladım. Çünkü diğer takımı denize düşürdüm. Distribütör hiç kurcalamadan bize gönder dedi. Bakımını yapıp gönderelim dediler. Bu arada abi kıyıdan yemli ile güzel çipura alıyorlar. Spinlede kofana ve turna alanları biliyorum.
Tebrik ediyorum @Arcan kardeşim,
Yedek takımı kullanmaya başlamışsın 😉

Bende gelecek hafta Yalıkavak civarına geçeceğim ve deneyeceğim
Umarım güzel birşeyler bize de nasip olur, Ben spin deneyeceğim ama nasip bakalım çocuklarla birlikte silikon da atarım muhtemelen

Bu arada denemeye devam orda, spin de varsa yanınızda denemekten zarar gelmez denk gelirse de güzeli denk gelir 😉

Rastgele

Araştırdım sübye imiş. 🙂
Aynen kardeşim. Teşekkürler. Yalnız ben ilk defa olta ile sübye yakaladım. Süpye ve kalanar yakaladıktan sonra kıyıya çekince fazla yaklaşmadan bçraz beklemek erektiğini tecrübe ettim. Hayvan iğneyi çıkarırken bir fışşş yaptı ve tazyikli su ile karışık mürrekkebi üstüme boca etti

Renk renk olmuş Tebrikler.. 🙂 🙂
Eyvallah Taha'cım

Tebrikler güzel balıklar almışsınız keyifli geçtiği belli
Teşekkürler Engin Abi.

Tebrikler Arcan...
Yine boş geçmemişsin....!

Avlarının devamını dilerim.
Eyvallah Fatih Bey kısmetimizi aldık işte. Çok şükür deniz de boş çevirmedi bizi.

Tebrikler Arcan.. İnşallah o LRF oltanı söyle 70 cmlik bir barakuda ziyaret eder o zaman sen gör keyfi 🙂
Abi inşallah yaaa. Spinle alıyorlar baraküda. Bende light spinning yapıyorum krf yakımıyla ama kısmet.

Tebrikler Arcan kardesim. Ortaya karisik olmus 😉
Teşekkürler abi

Tebrikler kardesım guzel av
Eyvallah kardeşim

Tebrikler çeşit çeşit güzlelikler
Teşekkürler

Back