Boğaz da Kurşun arkası için Okuma Ceymar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FerdiG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FerdiG

Yeni Üye
Tepki
32
Ödül
15
Merhaba,

Boğaz da Kurşun arkası için Okuma Ceymar 55 mi Ceymar 65 mi önerirsiniz ?

Daha Önemlisi okuma ceymar iş görürmü ? Kullanan veya bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim.

Geçen gün arkadaşınki ile atış yaptım 55 likte sıkıntı yaşamadım
55 & 65 likte ikiside işinizi görür,
Mühim olan siz hangisini tercih edeceksiniz. Ağırlıklarına bir bakın hangisini tercih edersiniz
55 lik 403 gr
65 lik 586 gr
ikisi arasında yaklaşık 150-200 gr arası fark var

Ben okuma powerliner 865 kullanıyorum yaklaşık 700 grm. Alışıyor.
Tercih size kalmış,

saygılar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geçen gün arkadaşınki ile atış yaptım 55 likte sıkıntı yaşamadım
55 & 65 likte ikiside işinizi görür,
Mühim olan siz hangisini tercih edeceksiniz. Ağırlıklarına bir bakın hangisini tercih edersiniz
55 lik 403 gr
65 lik 586 gr
ikisi arasında yaklaşık 150-200 gr arası fark var

Ben okuma powerliner 865 kullanıyorum yaklaşık 700 grm. Alışıyor.
Tercih size kalmış,

saygılar
O arkadaşın makinesi 65 ti yanlız 🙂
Süper makine arkadaşım ip misina ile harika

bahsettıgınız her ıkı makınada kursun arkasında performans alamazsınız onun yerıne raw2 55 veyahut tt power ıdeal secım olur.

Uzun zmndir ceymar 65 kullaniyorum. Istavritti, disliydi ve palamutta hic uzmedi Allaha sukur tavsiye ederim amma butceniz varsa ryobi tt yada ap power(ikiside ayni makine) kesinlikle oneririm.
8cdeb928d20256753b596b1e6e10cb01.jpg

Son düzenleme:
Geçtiğimiz dişli sezonu boyunca her gün yanımda olta atan arkadaş Ceymar 65 kullanıyordu.. Makinesinden yakındığını görmedim..
Bende bir alt modeli olan Avenger 65 var (1 bilye eksiği), o bile rahat rahat yetiyor..

55'lik olanlar için ise bir şey diyemeyeceğim..

BENDE geçen hafta forum tavsiyesi üzerine (tabiki bütçeme görede) ceymar 65 aldım.Şahsen ben mersinde kıyıdan surf av yapıyorum yemli beklemeli. Makinenin sarımı oldukca iyi 100gr kursunla kullanıyorum balık aldıgımda bile fazla hissettirmiyor yormuyor.Şuan için gayet memnunun tabi ilerde belli bir noktadan sonra çıtayı kaliteyi yavaş yavaş yükseltiyosun ona görede bir bütçe lazım 🙂 Fiyat ve performanstan bence pişman olmazsınız.

Butceniz kisitliysa ceymar 65 alacabilecekleriniz icinde parca garantisi yuzunden tabiki bence performans bakimindan en iyisi kafadan 5 belkide daha uzun sure kullanabileceginiz bir makinedir kiiii ben disli sezonunda 200 ve uzeri calisan biriyim yeri geldiginde 300 grda kullaniyorum sarmasini bildikten sonra cok rahat cekiyor baligi tabikide bana gore simdi kimse demesin adama bak makineyi sisirdide sisirdi die

Back