Bu balığın adı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mycene
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mycene

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba, dün akşam Çeşme'de kıyıdan bu balığı yakaladım. Vatoz diye düşündüm ama onun da kuyruğu böyle olmaz sanıyorum. Türünü bilemedim. Yenir mi yenmez mi ( gerçi kararsız kaldığımdan geri bıraktım denize) Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    77.6 KB · Okunma: 980
Büyük ihtimalle elini sürmemişsin ve de çok iyi etmişsin. Elini sürsen 200 voltu yer ve ne balığı olduğunu sormazdın 🙂 Elektrikli vatos, çarpan, torpido balığı...

Ağa yakalandığından ağdan bile çarpabilir. İyi ki ellememişsin ve evet yenmez. Yok yiyecem dersen bilemem tabi afiyet olsun 😀

Cevap için teşekkür ederim. Benim yakaladığımın ağzı altta ve pisideki gibi solungaçı yok. Sanırım vatoz bu. Ama diğer herşeyi de pisiye benziyor 🙂

Görüyorum ki, pisi balığı değilmiş. Ben olsam pisi balığı diye atlardım buna, elektriğide yerdik 😀

Büyük ihtimalle elini sürmemişsin ve de çok iyi etmişsin. Elini sürsen 200 voltu yer ve ne balığı olduğunu sormazdın 🙂 Elektrikli vatos, çarpan, torpido balığı...

Oo şansıma ağzından iğne kendi çıktı yoksa ellerdim Allah korumuş resmen 🙂
Bütün vücudu elektrikli mi bunların kuyruğunda olmuyor mu sadece?

O balığı ıslak haliyle çıplak elle tutarsan, elektriğın kuyruğundan mı, başından mı çıktığı fark etmez, adamı kanatlandırır.

Back