Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu balığın adı nedir?

mycene

Yeni Üye
Merhaba, dün akşam Çeşme'de kıyıdan bu balığı yakaladım. Vatoz diye düşündüm ama onun da kuyruğu böyle olmaz sanıyorum. Türünü bilemedim. Yenir mi yenmez mi ( gerçi kararsız kaldığımdan geri bıraktım denize) Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Büyük ihtimalle elini sürmemişsin ve de çok iyi etmişsin. Elini sürsen 200 voltu yer ve ne balığı olduğunu sormazdın :) Elektrikli vatos, çarpan, torpido balığı...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Ağa yakalandığından ağdan bile çarpabilir. İyi ki ellememişsin ve evet yenmez. Yok yiyecem dersen bilemem tabi afiyet olsun :D

mycene

Yeni Üye
Cevap için teşekkür ederim. Benim yakaladığımın ağzı altta ve pisideki gibi solungaçı yok. Sanırım vatoz bu. Ama diğer herşeyi de pisiye benziyor :)

dere35

Üye
Görüyorum ki, pisi balığı değilmiş. Ben olsam pisi balığı diye atlardım buna, elektriğide yerdik :D

mycene

Yeni Üye
Büyük ihtimalle elini sürmemişsin ve de çok iyi etmişsin. Elini sürsen 200 voltu yer ve ne balığı olduğunu sormazdın :) Elektrikli vatos, çarpan, torpido balığı...
Oo şansıma ağzından iğne kendi çıktı yoksa ellerdim Allah korumuş resmen :)
Bütün vücudu elektrikli mi bunların kuyruğunda olmuyor mu sadece?

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
O balığı ıslak haliyle çıplak elle tutarsan, elektriğın kuyruğundan mı, başından mı çıktığı fark etmez, adamı kanatlandırır.