Bu Balık Hakkında Bilgi Lütfen

Demek ki yaşadıkça ve gördükçe ogreniliyor herşey ömrümde ilk kez gordum. Arkadaş yakalayınca bu balığı çok şaşırdık aman elini sürme dikkat et dedim ama gözü kara arkadaşım hemen yapıştı Allah tan sakıncalı birşey değilmiş

Demek ki yaşadıkça ve gördükçe ogreniliyor herşey ömrümde ilk kez gordum. Arkadaş yakalayınca bu balığı çok şaşırdık aman elini sürme dikkat et dedim ama gözü kara arkadaşım hemen yapıştı Allah tan sakıncalı birşey değilmiş
Allah tan, Trakonya ya da İskorpit değilmiş...

Son düzenleme:
Lapin ( ot yosun balığı) et kalitesi düşüktür fazla lezzet arama .. ama büyüklerini yiyenler var eti beyaz tavuk eti gibi diyenleri duydum , Denizden Babam Çıksa Yerim sözünü unutma balık balıktır 😉

böyle lezzetsiz balıkları biraz garnitür ilave ederek çok güzel hale getirenler var pişirme usulünü bilmek lazım , pişirmeden önce zeytinyağı soğan , sirke , sebze çeşitli baharatlarla marine edip bekletiyorlar , mesela zarganada fazla lezzetli değildir onuda pişirmeden önce marine edenler var

Trakonya(ejder balığı), iskorpit bunları çok tuttum onları görünce hemen tanırım Allah'a şükür. Ayrıca bende huydur bilmediğim görmediğim bir balık gelirse oltama kesinlikle elimi surmem. Gençlik yıllarımda trakonya elleyen birini görmüştüm denizde o attığı çığlıklar hala dün gibi kulaklarımda çınlar.

Lapin ( ot yosun balığı) et kalitesi düşüktür fazla lezzet arama .. ama büyüklerini yiyenler var eti beyaz tavuk eti gibi diyenleri duydum , Denizden Babam Çıksa Yerim sözünü unutma balık balıktır 😉

Arkadaş aldı evine götürdü ama ona yinede araştır iyice ona göre ye diye uyarıda da bulundum. Bakalım yedi mi yemedi mi yarın anlaşılır.

Back