Bundan Sonra Dikkat Edelim.. Uyaralım,gerekirse Kavga Edelim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MALKOÇOĞLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buyurun siz de okuyun emin bey,
Valla tekrar okudum atladığım birşeymi var diye kırmadan incitmeden yazmışım.. Anlamayan olursa yine konuşulabilir,ama illede anlamak istemiyorsa Dayak ve cennet i hatırlatmak isterim . Polemik yaratmak ta istemiyorum , sizinde mutlaka haklı olduğunuz konular vardır.

Valla tekrar okudum atladığım birşeymi var diye kırmadan incitmeden yazmışım.. Anlamayan olursa yine konuşulabilir,ama illede anlamak istemiyorsa Dayak ve cennet i hatırlatmak isterim . Polemik yaratmak ta istemiyorum , sizinde mutlaka haklı olduğunuz konular vardır.

Hocam niyetinizin halis olduğunu sorgulamıyorum, İnsanız ve bazı şeyleri kaldıramıyoruz. Lakin, kural koyucular değiliz, avcılık kültürü başka bir şeydir, kurallar başka bir şey. Mesela yayalara yol vermek trafik kulturudur ancak karşıdan karşıya geçilecek yerler bellidir. Kural başka söyler, kültür başka söyler. Dayak ve cennet konusuna girmiyorum, çocuk değiliz birbirimize yürüyecek halimiz yok. Eğer konuşmak istiyorsanız özelden yazın telefonumu vereyim.

Hocam niyetinizin halis olduğunu sorgulamıyorum, İnsanız ve bazı şeyleri kaldıramıyoruz. Lakin, kural koyucular değiliz, avcılık kültürü başka bir şeydir, kurallar başka bir şey. Mesela yayalara yol vermek trafik kulturudur ancak karşıdan karşıya geçilecek yerler bellidir. Kural başka söyler, kültür başka söyler. Dayak ve cennet konusuna girmiyorum, çocuk değiliz birbirimize yürüyecek halimiz yok. Eğer konuşmak istiyorsanız özelden yazın telefonumu vereyim.
OLAYI NERDEN NEREYE GETİRMİŞSİN YA. ŞİMDİ KURAL KOYANLARA GİRECEK OLURSAK İLK BAŞTA İDAM DEYİP HALKI KANDIRIP ÇIKARTAMAYANLARDAN BAŞLAMAK LAZIM ... BALIKTA Kİ KURALA KADAR ,SEN BENİ ANLAMIYORSUN. ANLAŞILAN SENDE UFAK BALIK TUTUYORSUN KOVANA ATIYORSUN DEVLET BİR BOYUT GETİRMİŞ DİYE. BU KADAR ÇOK OLAYI KENDİ KENDİNE KİŞİSELLEŞTİRDİĞİNE GÖRE BÖYLE ANLIYORUM. AYRICA BEN SENI TANIMAM ETMEM,SANA NEDEN YÜRÜYEYİM. ? SON BİR ŞEY ÖZELE GEREK YOK VARSA SORUNUN 0532 561 1981 TELEFONUM ARA GÖRÜŞELİM .

Numaranızı sakladığınız yok bizim de 505 917 53 43. Ufak balık tutmayı bırak, sağdan yurumezsem bacaklarımı kırsınlar, yere tukurursem, çop atarsam, kornaya basarsam elimi ağzımı kırsınlar. 1 saate kadar arayacağım.

Back