Merhaba, 2 sene önce hobiye başladığım halimi anımsattınız bana 😀 Sürekli youtube da av videoları izleyip bulduğum her fırsata ava gidiyordum, fazla bir şey bilmediğim için de her gittiğimde elime yüzüme bulaştırıp sıfır balıkla geri geliyordum 😀 Mümkün olduğunca bildiğim şeyleri paylaşarak destek olmak isterim.Herkese selamlar. 32 yaşındayım. çocukken tuttuğum 3-5 balığı saymazsak balıkçılığa yeni başlamış birisiyim. Bursada ikamet ediyorum. Sizin kadar bilgili olmadığım için pek paylaşabileceğim bir şeyim yok ama umarım bir gün o seviyeye de gelebilirim. Bir süredir balık ile yatıp balık ile kalkmaya başladım hahaha. Evde kendi halimde iğne ve misina ile takım yapmaya başladım. Umarım iyi anlaşırız. Herkese rastgele.
Gökhan Bey Merhaba,Gökhan Tura,
Bursa, Osmangazi,
Özel sektörde satış pazarlma müdürüyüm,
Balıkçılığa yeni başladım, amatör olarak uğraş verdiğimiz bu tutkumuzu paylaşan değerli arkadaşlarla tanışıp, tecrübelerinizden istifade etmek isterim.
Herkese selamlar saygılar
Merhaba,Merhaba, Ben Yasin!
Adım Yasin, Bursa'da spin olta ile balık tutma hobisine yeni başlamış biriyim. Doğanın güzelliklerini keşfetmeyi seven biri olarak, sakin ve huzurlu bir ortamda balık tutmanın keyfini çıkarmak istiyorum.
Şu anda kullanmakta olduğum spin olta ile birlikte, doğanın içinde yer alan bir mera bölgesi arıyorum. Gürültüden uzak, sakin ve ulaşımı kolay bir yer tercih ediyorum. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek, bilgi sahibi olduğunuz veya önerebileceğiniz bir mera varsa lütfen benimle paylaşın.
Ayrıca, bu hobiyi daha önce deneyimlemiş ve önerilerde bulunabilecek kişilerle tanışmak da beni çok mutlu eder. Belki beraber bir gün balık tutmaya gidebiliriz!
Önerileriniz veya bu konudaki deneyimleriniz varsa benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Şimdiden teşekkür ederim ve umarım birlikte güzel anılar biriktirebiliriz.
İyi günler dilerim!
Hosgeldiniz🙋🏻Herkese selamlar. 32 yaşındayım. çocukken tuttuğum 3-5 balığı saymazsak balıkçılığa yeni başlamış birisiyim. Bursada ikamet ediyorum. Sizin kadar bilgili olmadığım için pek paylaşabileceğim bir şeyim yok ama umarım bir gün o seviyeye de gelebilirim. Bir süredir balık ile yatıp balık ile kalkmaya başladım hahaha. Evde kendi halimde iğne ve misina ile takım yapmaya başladım. Umarım iyi anlaşırız. Herkese rastgele.
Bende bursadayım belki birgün karşılaşırız.Hepinize teşekkür ederim, hoşbuldum. Hastalık ve cenaze sebebiyle bi süre uzak kaldım. Tekrar balık düşünmeye başladığım dönemdeyim 🙂
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Ben bu sıralar kıyıdan yemli denemek istiyorum. Surf ile dipte at bekle daha çok hoşuma gidiyor. Artık mırmır vs ne olursa. Her gittiğimde büyük balık için elim boş döndüm ama asıl şey zaten keyif benim içinHoş geldiniz, başınız sağ olsun.
Havaların tekrar ısınmasıyla, istavrit denemelerine başlayabilirsiniz. Balık Bursa'ya Nisan başında giriyor, havaların tekrar ısınması da o zamanı bulacak gibi gözüküyor.