Teşekkürler, hosbuldum…Hoş geldin Serkan
Kardeşim nerede oturuyorsun? Esnaf arkadaşlardan daha kolay olur, fiyatlarda da yardımcı olsunlar söyleyelim de. Yönlendireyim seni İzmir'deysen. Değilsen de internetten de olur tabii ki. O aşamada satıcı yorumlarına bakarsın. Kargo, paketleme vs.Öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. (link) şöyle bir kamış buldum acaba uygun mudur? Dediğiniz makineyide 1.800₺ olarak buldum toplamda toplamda 3.600₺ tutuyor. Tam bütçeme yakın bir set oluyor. Ayrıca bunları internetten almak mı daha mantıklı yoksa bir dükkandan mı gidip almalıyım?
Teşekkürler bir problem yoksa direkt bunları alayım o zaman. Maalesef Bursa'dayım o yüzden galiba internetten sipariş vericem.Kardeşim nerede oturuyorsun? Esnaf arkadaşlardan daha kolay olur, fiyatlarda da yardımcı olsunlar söyleyelim de. Yönlendireyim seni İzmir'deysen. Değilsen de internetten de olur tabii ki. O aşamada satıcı yorumlarına bakarsın. Kargo, paketleme vs.
Captain bu kamışlarında 1000 rakamıyla başlayan serilerle İstanbul'un fethine kadar gidiyor 🙂 çok fazla farklı rakamda model var, çoğunun atar aralığı aynı, yapısı da. Neredeyse hepsi aynı kalitelerdedir, işini görür. Sen bütçene uygun olanı seçebilirsin.
Hoşbuldum hocam.Hoş geldin Berkay