lrf takım şart değil di mi? spin ile de o dediğiniz sahteler kullanabilirim, 10-30 gr aralığında olmak şartıyla sanırımayrıca o bölgede savagear vib. sahte de deneyebilirsiniz.
çok iyimiş teşekkür ederimBen 2 - 3 hafta önce 2 3 defa gittim her birinde de LRF silikon ile çinekop sarıkanat hatta lüfer aldım. suya baktığınız zaman suda kullandığımız silikona benzer canlı kurtlar yüzüyor ve şu sıra balığın peşinde olduğu yem de bu.
92483 dosyayı görüntüle
en son gittiğimde yaklaşık 2 hafta önce arkadaşım 5 adet çinekop 1 adet lüfer almıştı. sahte atanalr da vardı hatta sahteyle de balık alanalr vardı ama LRF ile daha fazla balık tutmuştu arkadaşım. tabi biz lüfer familyası için bonus diyoruz bizim hedefimiz takoz istavritlerdi.
kartım yok ama gönüllü yazılabilirim ☺️Askeri kartınız varsa gelin beni de sokun içeri özellikle dişlinin teke yediği zaman neler neler çıkıyor denizden hayret edersiniz. Kiloluk istavritler, levrekler, 50cmden aşağı lüfer yok.
Aklıma şimdi geldi, 2 hafta önce hayvan sadece patlıcan moru rover su üstüne geldi mesela. Başka su üstü denendi yemedi, aynı sahtenin başka rengi denendi o da olmadı. Dişli avı delirtir adamı, huyu suyu sürekli değişir. O yüzden rapala almanın sonu yok 🙂
kullanırsın. 10 15 gr kurşun ya da sıyırtma ile yaparsınız.lrf takım şart değil di mi? spin ile de o dediğiniz sahteler kullanabilirim, 10-30 gr aralığında olmak şartıyla sanırım