Jandarma komutanıyla birlikte tutunca serbest oluyormuş...
Neremle güleceğimi şaşırdım
😀😀😀
Okumamıştır,neyapsın.
Jandarma komutanıyla birlikte tutunca serbest oluyormuş...
Neremle güleceğimi şaşırdım
Erol bey merhaba Büyükçekmece gölünde Karasazan,aynalı sazan,sarısazan,turna,yayın ve israil sazanı vardır..Şahsen ben oradan canlı yemle yayın aldım solucanla israil yakalanabiliyor mısırlada sazan alma ihtimaliniz yüksek bir kaç kişininde turna aldığını gördüm bilginize.....
Arkadaşlar, Büyükçekmece Gölünde sazan'dan başka hangi balıklar var?.. Mesela tatlısu levreği, sudak, turna gibi yırtıcı balıklar var mı, orada bu balıklardan tutan var mıdır? Veya özellikle İstanbul civarında hangi göllerde tatlısu levreği ve sudak yakalanabilir?
En önemlisi ne kime yasak bu ne içi boş bir anlatım yasaksa yasaktır.Zamanı dolunca avlanır özetide aslıda budur siz bence o jandarma komutanı hangi karakolun komutanı onu yazında bir maille sirkülerden haberdar edeyim ben onu.
Murat dostun tavrına laf etmeye gelince, evvela sakin gel kardeş önce seni tanıyalım derim,yazılan henüz 5 mesaj var bukadar germeyin gerilmeyin saygılar.
Bu arada imza ayarlarınızı yapınız size ona göre hitapta bulunalım.
forumu okudum bende senin hitap tarzını beğenmedim lost zombi kardeş sen buranın mafya babasımısın ben jandarma komutanıyım gelde öğret sirküleri germe ortalığı yapma kardeşşş
forumu okudum bende senin hitap tarzını beğenmedim lost zombi kardeş sen buranın mafya babasımısın ben jandarma komutanıyım gelde öğret sirküleri germe ortalığı yapma kardeşşş