Buyukçekmece Gölü.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cehennam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erol bey merhaba Büyükçekmece gölünde Karasazan,aynalı sazan,sarısazan,turna,yayın ve israil sazanı vardır..Şahsen ben oradan canlı yemle yayın aldım solucanla israil yakalanabiliyor mısırlada sazan alma ihtimaliniz yüksek bir kaç kişininde turna aldığını gördüm bilginize.....

İsminizi açık profil bilgilerinizde göremediğim için size migiri olarak hitap edeceğim, kusuruma bakmayın lütfen! Verdiğiniz bilgiler için size çok çok teşekkür ediyorum!

Jandarma komutanı osursa cemaat ne yapsın ..

Yalnızca ağ ile yasak denmiş.. Bir hobi yapıyorsanız (şayet hobi olarak) açık önce kitabını okuyun ondan sonra gelip burada ahkam kesin..

Arkadaşlar, Büyükçekmece Gölünde sazan'dan başka hangi balıklar var?.. Mesela tatlısu levreği, sudak, turna gibi yırtıcı balıklar var mı, orada bu balıklardan tutan var mıdır? Veya özellikle İstanbul civarında hangi göllerde tatlısu levreği ve sudak yakalanabilir?

Geçtiğimiz sezon turna denemesi amaçlı gitmiştim. Çok sayıda oltan atan vardı..
Sazan ve türevleri bol miktarda mevcuttu. Aynalısı pullusu israili... Ancak hepsi yarım kiloya ancak erişebilen balıklardı. Trofe niteliğinde balık olmadığından beni cezbetmemişti. Biraz sahte at çek yaptıktan sonra etraftakilere sordum, çok nadir turna da çıktığını söylediler..
Ayrıca kovaların birinde genelde perch olarak bilinen balıktan da vardı. Bu tatlı su levreği olabilir ancak sudak değil.. Yaklaşık boyu 18 20 cm civarındaydı. Neticede çok sayıda ve çeşitlilikte balık mevcuttu.

En önemlisi ne kime yasak bu ne içi boş bir anlatım yasaksa yasaktır.Zamanı dolunca avlanır özetide aslıda budur siz bence o jandarma komutanı hangi karakolun komutanı onu yazında bir maille sirkülerden haberdar edeyim ben onu.
Murat dostun tavrına laf etmeye gelince, evvela sakin gel kardeş önce seni tanıyalım derim,yazılan henüz 5 mesaj var bukadar germeyin gerilmeyin saygılar.

Bu arada imza ayarlarınızı yapınız size ona göre hitapta bulunalım.

forumu okudum bende senin hitap tarzını beğenmedim lost zombi kardeş sen buranın mafya babasımısın ben jandarma komutanıyım gelde öğret sirküleri germe ortalığı yapma kardeşşş

Pilot1 / tam tamına geçen sene sevgili tansunun büyükçekmecede ne avlayabilirim diye yardım isteme amaçlı açmış olduğu konuya, sizin gibi forum bilgisi olmayan miğri nikli arkadaşın sirkülerden bir haber olmasından kaynaklanan gelişi güzel mesaj trafiğini karıştırması,

Aradan dediğim gibi tam tamına bir sene geçmiş🙂 Siz forumun derinliklerinden aramış bulmuş konuyu çıkartmışsınız. Lütfen rica etsem yiğitçe sicil numaranızı, paylaşırmısınız. Öğrenelim bakalım kimmişsiniz siz.

Bakın burası klevye delikanlılığı yapılacak yer değil. Lütfen keyifli keyifli forumun tadını çıkarın veya biz sizi hiç görmemiş sayalım.

selamlar eğer bir organizasyon olursa bende katılmak isterim aynı sebepten iş dolayısıyla istanbuldayım nerde ne avlanır konusunda pek bilgim yok bi kaç abim burdan saolsun lar çok yardım ettiler hem hava şartları hemde iş dolayısıyla bi av yapamadım uygun arkadaslarla her daim ava her türlü şartlarda gidebilirim h.sonları

forumu okudum bende senin hitap tarzını beğenmedim lost zombi kardeş sen buranın mafya babasımısın ben jandarma komutanıyım gelde öğret sirküleri germe ortalığı yapma kardeşşş

Mafya babası neki ben çok daha zoruyum ben aile babasıyım.
Tarzımı beğenmemişsin bu çok dert değil birtek sen değil senin gibi çok var.
Beğendirmek içinde çok uğraşmıyorum açıkçası.
Birde merakıma mucip olar 1 sene sonra bir konuya yazıyorsun , 14 nisan 2012 tarihinde üyelik alıyorsun ve bana nokta atışı yapıyorsun, sen kimlerdensin de bakalım.Yanına gelmeme özel derse falan gerek yok , biraz kurcala bak daha neler öğreneceksin.
Artı jandarma komutanıda olabilirsin, ama insan denen varlığın öğrenecek okadar çok şeyi varki, bunu bilecek kadar eğitimlisindir gerçek bir jandarma komutanıysan.Eğer ki bir jandarma komutanıda mahalle kabadayısı gibi gelde öğret filan diyorsa bu cevaba yazmak bile gerekmez bence.

Merhaba ne komutani olursaniz olun yasal yasak var ise uymak zorundasiniz yanlis konusuyorsunuz bilginize.

ben genelkurmay başkanı olarak tüm amatör balıkçılara sirkülere uymalarını ayrıca güzel paylaşımlarla eğlendiğimiz öğrendiğimiz paylaştığımız bilgilerimizi sinek vızıltılarına takılmadan devam etmeyi öneriyorum benim forsum daha büyük🙂)

Back