Çanakkale”de Av (uskumru-kolyoz) - Temmuz 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agartan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne guzel bir gun olmus 🙂 gecen sene buyuk bir levrek almistiniz diye animsiyorum, umarim bu senede en az birtane alirsiniz 🙂 rastgele..
Teşekkür ederim.
O geçen seneki levrek maalesef çıtayı çok yükseltti. Her ava giderken hatırlatıyorlar, o stresle balık almak zor iş..
Bakalım bu sezonda da -küçük büyük fark etmez- denk getirebilecek miyim?

Tebrikler meşakkatli av gününün sonunda ıslanmakta olmasa sonuç güzel olmuş
Teşekkürler Adil.
Balıkta çekilen meşakkat av keyfinin de bir parçası aslında.
Sayı önemsiz, oltaya vuran her balık sanki ilk balıkmış gibi insanı sevince boğuyor.

Tebrikler abi ıslanmak güzeldir 🙂
Teşekkürler Ahmet
O yaşadığım şeye ıslanmak denemez pek.
sadece bir dakikada tişörtüm üstüme yapıştı, şortum tamamen ıslandı, su cüzdana kadar işledi de nasıl olduysa telefonu kurtardım.
Böyle anlar da olmasa anlatacak hikaye olmuyor aslında. O yüzden bence de ıslanmak güzeldir ama sanki daha insaflı olsa da fena olmaz.. 🙂

Çok keyifli bir av olmuş
Sanırım shore jig takımı yem ne kullandın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Murat
Senin yorumunu okuyunca fark ettim ki takım ve malzeme bilgisini yazmamışım, az önce ekledim.
3,60m 2 parçalı 200 gr atarlı kamış, biomaster 5000 xg, 70-90 gr sıyırtma kurşunu ve ahtapot silikon

Tebrikler abi. Balık avının her anından keyif alınmış raporlar başka oluyor.
Teşekkürler Nedim
Beğenmene sevindim.
Mera oldukça kalabalık bir mera, her zaman olmasa bile yine de güzel insanlarla karşılaşmak mümkün ve o akşam güzel vakit geçirdim.

Tebrikler Şeref abi guzel bir av olmus.
Teşekkürler Oğuz
Balığın verimli olduğu bir akşamdı ama hava muhalefeti daha iyisine izin vermedi.
Gerçi 3 kişiye yetecek balığı da yakalamıştım zaten ki bir tanesi fazla bile geldi.

Tebrikler Şeref Abi, sizden av raporu okumak çok güzel oldu. İyi tatiller dilerim. Rast gelsin.
Teşekkür ederim Koray
Beğenmene sevindim.
Eskiden İstanbul'da da daha sık ava gider daha çok paylaşırdım ama artık canım boğaza gitmek istemiyor hiç. Milletin bir birini yediği ortamlarda avlanmak zor geliyor. Öyle olunca da anlatacak bir şeyim olamıyor. Bu sene dilerim lüfer bol olur da spin yapar rapor açarız.

tebrikler Şeref abi taze uskumru ızgarada yeeiyeli yıllar oldu hele ki Saroz'un soğuk sularında gezenler daha bir lezzetli oluyordu

Back