Çanakkale”de Av (uskumru-kolyoz) - Temmuz 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agartan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler Ensar.
Gökçeada'da av deneyim yok maalesef.
Sadece bir kere Kaleköy limanda (en acemi dönemlerimde) spin denedim, bir takip aldım ama balık alamadım.
Duyduklarıma göre feribotun yanaştığı limanda iyi balıklar varmış ama söyleyenlerin yalancısıyım.
Ayrıca yine Kaleköy'den limanın tam arkasına doğru surf takım atabilirsin, takımını da sağlam yapmayı unutma.. Gelmez gelmez ama gelince de sağlam bir şey gelebilir.
Küçük balıkların yem tırtıklamalarına karşı yanına yem ipi de al ki 3 dakikada bir takımı çekip durma.
Şimdiden rast gelsin.
Abi geçen sene shimano ultegra kamış raw2 55 makinayı balık denize çekti. Son anda sapından tutabildim. Bu sene intikam senesi o balığı çekmeye gidiyorum 😀

Elinize sağlık, genel itibari ile bu balıkların bulunduğu derinlik nedir bende lrf ile Güzelyalı tarafında tulumla denize girerek şansımı denedim ama alabildiğim sadece 2 tane küçük boy sargozdu onları da geri bıraktım. Bir de tavsiye edeceğiniz saat aralığı var mı? Tekneler neredeyse 7/24 çalışıyor ama malum pek imkan yok tekne ile.

Elinize sağlık, genel itibari ile bu balıkların bulunduğu derinlik nedir bende lrf ile Güzelyalı tarafında tulumla denize girerek şansımı denedim ama alabildiğim sadece 2 tane küçük boy sargozdu onları da geri bıraktım. Bir de tavsiye edeceğiniz saat aralığı var mı? Tekneler neredeyse 7/24 çalışıyor ama malum pek imkan yok tekne ile.
Teşekkürler Serhat..
Güzelyalı oldukça sığ bildiğim kadarıyla. Tekneler balığı balık bulucuda görerek atıyorlardır diye düşünüyorum.
Avlandığımız yerde bazen büyük oynaklar görünüyor ve sonra dağılıyor. Attığımız mera gemilerin geçtiği (Feribot-Deniz Otobüsü vb) geçtiği yerler olduğu için oldukça derin ama kaç metredir bilmiyorum.
Bu balık orta sular ve dibe yakın yerlerde geziyor genellikle.
İyisi mi şehir merkezinde şansını dene

Maşallah ... Güzel av olmuş...

Çanakkale macerası hakkında bi konuda ben açayım diyorum işlerin yoğunluğu hayat telaşesi.... işte...

bu arada benim de geçen sene oraya kadar ıslanma yılımdı, bu sene şanssızlığım şansım...

rast gele

Maşallah ... Güzel av olmuş...

Çanakkale macerası hakkında bi konuda ben açayım diyorum işlerin yoğunluğu hayat telaşesi.... işte...

bu arada benim de geçen sene oraya kadar ıslanma yılımdı, bu sene şanssızlığım şansım...

rast gele
Teşekkürler Murat
Senin hikaye de çok ilginç çıktı. 🙂

sizden av (link) (link) (link)(link) raporu okumak çok güzel oldu. İyi tatiller dilerim. Rast gelsin.

Son düzenleme:
Back