Teşekkürler cevaplar için. Ben tam Truva Atı heykelinin olduğu yerlerde kalacağım, 1. kordon dediğiniz yer biraz daha güney sanırım ama heralde minibüs vs.. ile gidilebilir. Google haritalardan bakınca orası kumsal gibi, orada şamandıralı çapari ile istavrit yakalayabilir miyiz mesela? Aynı yerde jig vs.. ile at çek yapılabilir mi? Bir de Truva'nın biraz kuzeyinde bir kumsal var, oradan tutulabilir mi acaba, biraz sığ gözüküyor ama.
Sakinlik isteğim şundan, akıntı olur da şamandıralı takım denizde hareket ederse diğer kişilerin iplerine takılacak tabi, onu istemiyorum.
Özetle 4 tip stil yapmayı planlıyorum:
- LRF,
- Surf kamışı ile yemli av,
- Su üstü ve altı sahtelerle at çek,
- Şamandıralı çapari avı, mesela 20 gramlık kurşun ve onu kaldıracak şamandıra ile.
Bunların hepsini çok uzağa gitmeden, nispeten yapabileceğim yerler var mı? Öyle çok balık tutayım diye bir derdim yok, mesela çapari ile 6-7 saatte 10 tane istavrit tutarsam ya da 6-7 saatte sahtelerle 1-2 orta boy balık tutarsam benim için yeterli olur. Çok spesifik sorular sordum ama müsaitliğiniz çerçevesinde genel bir bilgi verebilirseniz de mutlu olurum, teşekkürler tekrar.