BALIKDENiZDE
Daimi Üye
Herkes birbirine bir balıkçının sabrı ile sabırlı ve saygılı davransa değil mi? 🙂 Güzel ifade etmişsiniz.Şu balıkta gösterdiğimiz sabrın onda birini hayatta göstersek tüm dünya dahada güzelleşecek
Herkes birbirine bir balıkçının sabrı ile sabırlı ve saygılı davransa değil mi? 🙂 Güzel ifade etmişsiniz.Şu balıkta gösterdiğimiz sabrın onda birini hayatta göstersek tüm dünya dahada güzelleşecek
Aman diyeyim her balıkçıyı surf balıkçısı gibi sabırlı ve sakin sanmayın 😀 Spin meralarındaki balıkçıları görseniz normal insanları mumla ararsınız 😀Herkes birbirine bir balıkçının sabrı ile sabırlı ve saygılı davransa değil mi? 🙂 Güzel ifade etmişsiniz.
Ben zıpkıncı olduğumdan ve serbest dalışın ve su altında nefes tutabilmenin ilk şartı sakin kalabilmek olduğundan öyle alıştım 🙂 Meditasyon gibi..Aman diyeyim her balıkçıyı surf balıkçısı gibi sabırlı ve sakin sanmayın 😀 Spin meralarındaki balıkçıları görseniz normal insanları mumla ararsınız 😀
Şu balıkta gösterdiğimiz sabrın onda birini hayatta göstersek tüm dünya dahada güzelleşecek
Bebek mırmırlar, minicik sargoz, aşırı ufak çipuralar ve harami balıklar derken kendi adıma bu boyda bir ilk oldu. Ne yapacağımı bilemediğimden köstekten kestim, iğneyle beraber yürüdü, yüzdü gitti. 🙂
Yahu telefondan ne kadar zor bir şey yüklemek etmek. TapaTalk mıdır nedir o şart sanırım. Kese kese bu kadarını yollayabiliyorum anca.
Ahtapot gören masum köylü misali..
Dip Not : Arka çapraz komşum çok değerli ve yaşça bir hayli ilerlemiş birisi. Ona bugün ben tuttukça canlı canlı envai çeşit balık götürdü eşim. O kadar mutlu olmuş ki, gecenin 11'inde teşekküre geldi cancağızım.
127044 dosyayı görüntüle
Çekerken ne hissettin?
Bir ağa taktığını mı hissettin?