Çanakkale ve Çevresi Avlak Bölgeler ve Balık Raporları

Herkes birbirine bir balıkçının sabrı ile sabırlı ve saygılı davransa değil mi? 🙂 Güzel ifade etmişsiniz.
Aman diyeyim her balıkçıyı surf balıkçısı gibi sabırlı ve sakin sanmayın 😀 Spin meralarındaki balıkçıları görseniz normal insanları mumla ararsınız 😀

Bugün doğrudan evimin önünden atayım dedim ama tam önüme ağ atan tekne gitmek bilmedi.
Saatlerce hem beddua hem küfür ettim.
Rızkı kurusun, lodosa yakalansın, hortumda takası parçalansın.
Sabah 10'dan bu yana tek vuruş dahi alamadım.

20148.jpg

Aman diyeyim her balıkçıyı surf balıkçısı gibi sabırlı ve sakin sanmayın 😀 Spin meralarındaki balıkçıları görseniz normal insanları mumla ararsınız 😀
Ben zıpkıncı olduğumdan ve serbest dalışın ve su altında nefes tutabilmenin ilk şartı sakin kalabilmek olduğundan öyle alıştım 🙂 Meditasyon gibi..

Bebek mırmırlar, minicik sargoz, aşırı ufak çipuralar ve harami balıklar derken kendi adıma bu boyda bir ilk oldu. Ne yapacağımı bilemediğimden köstekten kestim, iğneyle beraber yürüdü, yüzdü gitti. 🙂

Yahu telefondan ne kadar zor bir şey yüklemek etmek. TapaTalk mıdır nedir o şart sanırım. Kese kese bu kadarını yollayabiliyorum anca.
Ahtapot gören masum köylü misali..

Dip Not : Arka çapraz komşum çok değerli ve yaşça bir hayli ilerlemiş birisi. Ona bugün ben tuttukça canlı canlı envai çeşit balık götürdü eşim. O kadar mutlu olmuş ki, gecenin 11'inde teşekküre geldi cancağızım.

Bebek mırmırlar, minicik sargoz, aşırı ufak çipuralar ve harami balıklar derken kendi adıma bu boyda bir ilk oldu. Ne yapacağımı bilemediğimden köstekten kestim, iğneyle beraber yürüdü, yüzdü gitti. 🙂

Yahu telefondan ne kadar zor bir şey yüklemek etmek. TapaTalk mıdır nedir o şart sanırım. Kese kese bu kadarını yollayabiliyorum anca.
Ahtapot gören masum köylü misali..

Dip Not : Arka çapraz komşum çok değerli ve yaşça bir hayli ilerlemiş birisi. Ona bugün ben tuttukça canlı canlı envai çeşit balık götürdü eşim. O kadar mutlu olmuş ki, gecenin 11'inde teşekküre geldi cancağızım.

127044 dosyayı görüntüle

Çekerken ne hissettin?
Bir ağa taktığını mı hissettin?

Çekerken ne hissettin?
Bir ağa taktığını mı hissettin?

Şeref abi 200 Gram kurşunun takılı olduğu çift köstekli olta çok ama çok sert şekilde aşağı indi. Zaten üzerinde 4 zil olduğundan hem görüntü hem ses ikna edici idi ama sonra bir daha kıpırdamadı.
Ben de yemi kapıp gitmiştir, yemi tazeleyeyim diye çekerken ağır bir şeyin takıldığını fark ettim. Görebileceğim yakınlığa geldikten itibaren hep siyah tekel poşeti ve su dolduğundan zor çekiyorum zannettim açıkçası. 🙂

Back