Çanakkale ve Çevresi Avlak Bölgeler ve Balık Raporları

Şunu ne yapmış olabilir sizce? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada bir de bilgi notu düşeyim. Çipura olağanüstü az, mırmır sıfır, özellikle sargoz ve karagöz ise dehşet fazla.
Video dün geceden, kamış tripoda ve arkasındaki taşa rağmen resmen takla atacak gibi oldu. Bir sonraki atışımda ise bu kez köstek tamamen yok idi.
Şu videoyu yükleyeyim, gerekise diğerlerini de paylaşırım. Nedir, hangi balıktır çok merak ettim.

Şunu ne yapmış olabilir sizce? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada bir de bilgi notu düşeyim. Çipura olağanüstü az, mırmır sıfır, özellikle sargoz ve karagöz ise dehşet fazla.
Video dün geceden, kamış tripoda ve arkasındaki taşa rağmen resmen takla atacak gibi oldu. Bir sonraki atışımda ise bu kez köstek tamamen yok idi.
Şu videoyu yükleyeyim, gerekise diğerlerini de paylaşırım. Nedir, hangi balıktır çok merak ettim.

126465 dosyayı görüntüle

Ahtapot kuvvetle muhtemel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SAHADAN SELAMLAR !

Dosyalar

• IMG_20251109_155132.jpg
    IMG_20251109_155132.jpg
    34.9 KB · Okunma: 58
Selamlar balık hakkında tahminlere yer verelim o zaman
Bence sivri burun Karagöz(şona)

Selamlar. Hava koşulları aşırı sıkıntılı olduğundan fotoğraf anlaşılabilir çıkmamış, haklısın. 🙂
Mera deşifre olmasın diye çektiğim videonun ilk 8 saniyesini paylaşarak balığı göstermiş olayım bari.

Selamlar. Hava koşulları aşırı sıkıntılı olduğundan fotoğraf anlaşılabilir çıkmamış, haklısın. 🙂
Mera deşifre olmasın diye çektiğim videonun ilk 8 saniyesini paylaşarak balığı göstermiş olayım bari.

127012 dosyayı görüntüle

Tebrikler.
Pek lezzetli olur

Tebrikler.
Pek lezzetli olur

Çok teşekkürler. Lakin ayda yılda bir balık yiyen birisi olarak tuttuğum nice balık gibi mırmırı da hem yemedim hem de bugüne dek henüz tatmadım. 🙂
2 sargoz ve 1 mırmır tutmuştum, üçünü de senelerdir eşimi yaz kış gönüllü olarak korumayı ilke olarak benimsemiş anaç bir köpeğimiz var, ona verdim. İşin komik o da tarafı yemedi, gece geldi benim tosta ortak oldu. 😀 😀 😀

Back