Çanakkale ve Çevresi Avlak Bölgeler ve Balık Raporları

Saat 16:00 da Geliboluya gitmem icap etti.
Dönüşte Kilitbahir güzergahını tercih ettim.
Gemiden denize balık varmı bakayım dedim ,
bir de ne göreyim ? 🙂

Fotoğraf0265.jpg
Fotoğraf0264.jpg
Fotoğraf0266.jpg
Fotoğraf0267.jpg
Fotoğraf0268.jpg
Fotoğraf0269.jpg

Suyun üzerinde fıkır fıkır kaynıyorlar yavru balıkların peşine düşmüşler. Biraz da ekmek atan oldu kapış gidiyor. Olta atsan yarım saatte kova dolacak gibi gözüküyor. Ne balığı tam olarak bilmiyorum ama epeyce büyük balıklar..

ee o kadar Gelibolu'ya gittik. Boş gelmek olur mu ? 🙂
İnşallah Ges sayesinde güzel avlara imza atacağım..

Fotoğraf0271.jpg

Fotoğraf0272.jpg

Yedekli alman lazımdı Tuncay
Tam balığa rastlarsın, bir atarsın, iki atarsın, üçüncü de çaaat diye bir ses gelir.
Balık sana bakar, sen balığa bakarsın ama yapacak bir şey yoktur. 😀

Yedekli alman lazımdı Tuncay
Tam balığa rastlarsın, bir atarsın, iki atarsın, üçüncü de çaaat diye bir ses gelir.
Balık sana bakar, sen balığa bakarsın ama yapacak bir şey yoktur. 😀

Valla şeref abicim hep öyle oluyor zaten balık bana ben balığa bakıyorum 🙂 Sahteyle hiç av yapmadım bir iki tane alayım koleksiyon yapacağım yeter ki gelsin 🙂 2-3 güne kadar yine gideceğim Geliboluya değişik modellerinden almayı düşünüyorum. Tabi bir tane sağlam bir spin kamış alacağım.

Selam arkadaşlar. Bir hafta aranın ardından , saat 20 : 00 civarı yeni keşfimiz olan Çanakkale , Kepez limanı yanı balıkçı barınağının burnundan olta atmayı planlıyoruz. Ya nasip bakalım ne çıkacak bahtımıza.. Artık lidaki , izmarit , karagöz yavrusu gelirse direk geri iade yapılacak. Hedef 600-1000 kg arası 🙂

Selam arkadaşlar. Bir hafta aranın ardından , saat 20 : 00 civarı yeni keşfimiz olan Çanakkale , Kepez limanı yanı balıkçı barınağının burnundan olta atmayı planlıyoruz. Ya nasip bakalım ne çıkacak bahtımıza.. Artık lidaki , izmarit , karagöz yavrusu gelirse direk geri iade yapılacak. Hedef 600-1000 kg arası 🙂

Tuncay rastgelsin...
Öyle 600-1000 kg balık tutarsan tüm Çanakkale ye bi ziyafet çekersin 🙂
🙂

Tuncay rastgelsin...
Öyle 600-1000 kg balık tutarsan tüm Çanakkale ye bi ziyafet çekersin 🙂
🙂

eyvallah sağolasın abi. Gittik ama pek bir şey yok küçük iğne takmadım. Ya gelir ya gelmez dedim ama mığrı olduğunu sandığım bir balık geldi..

kepez avı pek verimli olmadı. midye ve sülines kullandık. gezer kurşun tek iğne olta takımı. gelen giden olmadı. Mığrı olduğunu düşünüğüm tek bir tane yakaladık onuda geri iade yaptık..

mığrı.jpg

mığrı2.jpg

Selam arkadaşlar. Saat 15:30 gibi evde can sıkıntısından patlayıp , baraja gidip kaşık ile biraz at çek yapmak istedim ve hiç zaman kaybetmeden ekürim ile beraber doğru Atikhisar barajına gittik. Daha 3.at-çek de güzel bir turnayı çektim kıyıya 2 saat kadar at-çekin ardından başka uğrayan olmadı sonunda kaşığıda koparınca av maceramız kısa sürdü.. At-çek ile ilk aldığım balık tatlı su turnası oldu..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

645 gr turna fena değildir herhalde. Lezzeti konusunda şüpheliyim ama..
Kalın sağlıcakla..

Tebrik ederim Tuncay, talihsizlik olsa da güzel av olmuş, umarım bir dahaki sefere yedeğin olur yanında. Her zaman rastgelsin...

Back