Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canlı teke muhafaza

avmkarabasan

Yeni Üye
Adı
serhat ozdursan
Merhaba,

her hangi buz çantam yok tutuğum tekeleri bir kavonoza koysam içine de bir poşete bir miktar buz atsam ve yosun koysam 9-10 saat kadar canlı tutabilir miyim bu kadarı bile yeterli benim için?

Azer

Aktif Üye
hava motoru ile çok uzun süre canlı kalabiliyorlar

avmkarabasan

Yeni Üye
Adı
serhat ozdursan
tamam deneyeceğim. balığ tutacağım yerden teke çıkaramıyorum başka yerden çıkıp oraya gideceğim arada 1 saat falan oynar en fazla hiçbir önlem almadan direk kavonoza deniz suyu ve yosun koysam dayanır mı ?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
pilli hava motorları var ben malzemeciden almıştım onunla istavritler bir gün canlı kalmıştı neredeyse ondan temin edebilirseniz olur.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
tamam deneyeceğim. balığ tutacağım yerden teke çıkaramıyorum başka yerden çıkıp oraya gideceğim arada 1 saat falan oynar en fazla hiçbir önlem almadan direk kavonoza deniz suyu ve yosun koysam dayanır mı ?
1 saat kavanoza koyun dayanır. bende bir keresinde yoğurt kabına koydum 1 - 2 saat evde oyalandım yemek fln sonra gittim 3 - 4 saatte orada takıldım hala canlılardı.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Şunu da unutmadan belirteyim benim koyduğum kap genişti kapağı da gelikliydi hava alması gerekebilir. belki küçük kavanozda o kadar dayanmayabilir.

avmkarabasan

Yeni Üye
Adı
serhat ozdursan
cam kavanoz ve baya büyük kapağını da tam kapatmam yürüyerek gidip geleceğim bir mesafe bakalım ben sonucu yazarım yarın :D
çok teşekkürler bu arada ilk kez eşkine tutmayı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
cam kavanoz ve baya büyük kapağını da tam kapatmam yürüyerek gidip geleceğim bir mesafe bakalım ben sonucu yazarım yarın :D
çok teşekkürler bu arada ilk kez eşkine tutmayı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.
Rastgele diyelim o zaman şimdiden

Alper Saraçoğlu

Aktif Üye
Güneşten etkilenmemelerini sağlarsanız o sürede çok fazla kayıp yaşamazsınız. Balık tutacağınız yere vardığınızda sularını yenilemek yeterli olacaktır.