üsküdarlı balıkçı
Daimi Üye
Pek güzelmiş.. Ama karanlıkta parlayan cinsten ise o fosforludur.. Bu fosforlu bant akşam karanlığında kaşıkta iş görür gibi.. Acaba nereden bulmuş bu bandı?
reklamcı bır arkadası vermıs reklam malzemesı satan yerlerde bulunur dıye tahmın edıyorum.bu urunun bır benzerını chıne'dan sıparıs verdım bır kac kez denedım pek randıman alamadım en guzeli chına glow rapala ya 🙂Pek güzelmiş.. Ama karanlıkta parlayan cinsten ise o fosforludur.. Bu fosforlu bant akşam karanlığında kaşıkta iş görür gibi.. Acaba nereden bulmuş bu bandı?
bende kendimi çapari hastası sanırdım neler varmış neler, tv karşısında ayakları uzatıp yanında sıcak çay eşliğinde sanat icra eder gibi çapari yapmak...paha biçilemez🙂
en son şunları sipariş ettim çinden glow çapari yapmak için heyecanla beklemekteyim
54566 dosyayı görüntüle
54567 dosyayı görüntüle
Vural Mor Mx e bayıldım. Maviyi sevmedim. Turuncu az daha kahveye dönük olsa iyiydi. İp 1 ton daha koyu olsa tadından yenmez.Mor Mx takviyeli sim
![]()
Turkuaz Mavi Mx takviyeli sim
![]()
Turuncu Takviyeli Sim
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abı turkuaz mavı olan sım mor sımın bır tık ustu guneslı havada muazzam calısıyorum fovırım yanına turuncuyuda atınca hem bulanık suda hemde gece avında muazzam calısıyor ben her ıkı sımıde eklıyorum ısımı garantıye alıyorum 🙂 kapalı acık farketmıyor o zaman 🙂Vural Mor Mx e bayıldım. Maviyi sevmedim. Turuncu az daha kahveye dönük olsa iyiydi. İp 1 ton daha koyu olsa tadından yenmez.
Ben resimlerden sanki 1 tık değilde 3 tık üstü gördüm. Turuncuyu da çok açık algıladım. Tabi eline alıp bakmak başka. Birde ihtiyarlık göz kesmiyor 🙂abı turkuaz mavı olan sım mor sımın bır tık ustu guneslı havada muazzam calısıyorum fovırım yanına turuncuyuda atınca hem bulanık suda hemde gece avında muazzam calısıyor ben her ıkı sımıde eklıyorum ısımı garantıye alıyorum 🙂 kapalı acık farketmıyor o zaman 🙂