Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pek güzelmiş.. Ama karanlıkta parlayan cinsten ise o fosforludur.. Bu fosforlu bant akşam karanlığında kaşıkta iş görür gibi.. Acaba nereden bulmuş bu bandı?

Pek güzelmiş.. Ama karanlıkta parlayan cinsten ise o fosforludur.. Bu fosforlu bant akşam karanlığında kaşıkta iş görür gibi.. Acaba nereden bulmuş bu bandı?
reklamcı bır arkadası vermıs reklam malzemesı satan yerlerde bulunur dıye tahmın edıyorum.bu urunun bır benzerını chıne'dan sıparıs verdım bır kac kez denedım pek randıman alamadım en guzeli chına glow rapala ya 🙂

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bende kendimi çapari hastası sanırdım neler varmış neler, tv karşısında ayakları uzatıp yanında sıcak çay eşliğinde sanat icra eder gibi çapari yapmak...paha biçilemez🙂

en son şunları sipariş ettim çinden glow çapari yapmak için heyecanla beklemekteyim

fff.jpg

ccc.jpg

Mor Mx takviyeli sim

f42c9d697fa878ec11e01850b0c18a0a.jpg

Turkuaz Mavi Mx takviyeli sim

0c98099c306959f70d7d8b9d8a6a08d8.jpg

Turuncu Takviyeli Sim

d7d807ff0d5af8175d83af8eee2c164a.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vural Mor Mx e bayıldım. Maviyi sevmedim. Turuncu az daha kahveye dönük olsa iyiydi. İp 1 ton daha koyu olsa tadından yenmez.

Vural Mor Mx e bayıldım. Maviyi sevmedim. Turuncu az daha kahveye dönük olsa iyiydi. İp 1 ton daha koyu olsa tadından yenmez.
abı turkuaz mavı olan sım mor sımın bır tık ustu guneslı havada muazzam calısıyorum fovırım yanına turuncuyuda atınca hem bulanık suda hemde gece avında muazzam calısıyor ben her ıkı sımıde eklıyorum ısımı garantıye alıyorum 🙂 kapalı acık farketmıyor o zaman 🙂

Bnde sardim bu capari konusuna
Bazen diyorum keske hic gormeseydim 🙂
Bunlar is yapar mi

Dosyalar

• IMAG2081.jpg
    IMAG2081.jpg
    25.3 KB · Okunma: 91
  • IMAG2080.jpg
    IMAG2080.jpg
    41.9 KB · Okunma: 84
  • IMAG2079.jpg
    IMAG2079.jpg
    26.6 KB · Okunma: 84
  • IMAG2077.jpg
    IMAG2077.jpg
    68.3 KB · Okunma: 82
  • IMAG2068.jpg
    IMAG2068.jpg
    35.9 KB · Okunma: 84
  • IMAG2076.jpg
    IMAG2076.jpg
    31.1 KB · Okunma: 82
  • IMAG2075.jpg
    IMAG2075.jpg
    34.5 KB · Okunma: 83
  • IMAG2073.jpg
    IMAG2073.jpg
    30 KB · Okunma: 80
abı turkuaz mavı olan sım mor sımın bır tık ustu guneslı havada muazzam calısıyorum fovırım yanına turuncuyuda atınca hem bulanık suda hemde gece avında muazzam calısıyor ben her ıkı sımıde eklıyorum ısımı garantıye alıyorum 🙂 kapalı acık farketmıyor o zaman 🙂
Ben resimlerden sanki 1 tık değilde 3 tık üstü gördüm. Turuncuyu da çok açık algıladım. Tabi eline alıp bakmak başka. Birde ihtiyarlık göz kesmiyor 🙂
Aslında en iyisi balığı hangisi kıyıya getiriyorsa o .

Back