Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vural Bey,

Gam alma ve silikon azaltma çalışmasını nasıl yapıyorsunuz? geniş bir yüzeye gerdirerek bekletme süreci midir? başka bir işlem uyguluyor musunuz?
Birde köstek boyama nedir?

Tşk.

sandalye ıle yapıyorum 🙂 2 sandalyeyı bırlestırıyorum once sonra mısınayı ıyıcene gerdırerek sandalye etrafından dolandırıyorum 1 gun bekletıyorum gerdılırmıs bır sekılde bu sekılde hem mısınanın gamını almıs oluyorum hemde uzerındekı slıkon degerını ınceltmıs oluyorum bu sekılde kostek sert olmus oluyor sert kostekde guzel dugum mukavıyetı oluyor bu yuzden bu ıslemı yapıyorum en son ılık sıcak suda son kez mısına gamını alıyorum su tabı fazla sıcak olmaması gerekıyor ıslak mısınayı bır kosede kurutuyorum sonrasında kostek boyaması calısmasına gecıyorum .
kostek boyamasınıda kostegın 5-6 cm alanı kırmızı renk marka kalıp boyası ıle boyuyorum bu kısım ıgnenın pala kısmınıa gelen kısım .

sandalye ıle yapıyorum 🙂 2 sandalyeyı bırlestırıyorum once sonra mısınayı ıyıcene gerdırerek sandalye etrafından dolandırıyorum 1 gun bekletıyorum gerdılırmıs bır sekılde bu sekılde hem mısınanın gamını almıs oluyorum hemde uzerındekı slıkon degerını ınceltmıs oluyorum bu sekılde kostek sert olmus oluyor sert kostekde guzel dugum mukavıyetı oluyor bu yuzden bu ıslemı yapıyorum en son ılık sıcak suda son kez mısına gamını alıyorum su tabı fazla sıcak olmaması gerekıyor.
kostek boyamasınıda kostegın 5-6 cm alanı kırmızı renk marka kalıp boyası ıle boyuyorum bu kısım ıgnenın pala kısmınıa gelen kısım .
bilgi için teşekkürler.

Bi insan her girdiği alanda mı en üst düzey iş çıkarır be abi 😀 Vallahi hayranım sana, helal olsun ne diyim 🙂

Köstek Boyama İşlemide Tamamdır.

a9483ae863ccec8814070a4ba73920ff.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@shimano Vural başkan kalıp boyası ile boyuyorum demissin köstek misinalarini... Nasıl yapıyorsun hele bir aç şu konuyu sana zahmet be 😉 bu kalıp boyası nasıldır oje gibi misinalari yapıştırıyor mu birbirine ? Uygulamayı nasıl yapıyorsun abi anlativer...
Ben kırmızı permanent kalemle boyuyorum su da çıkmıyor kolay oluyor ama bağlarken parmak uçlarını da boyuyor biraz

@shimano Vural başkan kalıp boyası ile boyuyorum demissin köstek misinalarini... Nasıl yapıyorsun hele bir aç şu konuyu sana zahmet be 😉 bu kalıp boyası nasıldır oje gibi misinalari yapıştırıyor mu birbirine ? Uygulamayı nasıl yapıyorsun abi anlativer...
Ben kırmızı permanent kalemle boyuyorum su da çıkmıyor kolay oluyor ama bağlarken parmak uçlarını da boyuyor biraz
Nalburlarda satılan marka kalıp boyası var kalıpların üstünü yazmada kullanılan boya uygulama kendi sünger şeklinde aparatı ilede yapılır yada fırça ile ben fırça ile yapıyorum kendi süngeri ile uygulama yapılırsa eğer yapılacak işlem önce sungerin üstündeki boya fazlalığını bı peçete ile siliyoruz sungerin üstünde boya az kalsın sonra kostekleri boyamaya başlıyoruz yaklaşık 1 dakka kurumasını bekleyip bayanların fön taragi ile boyadigimiz kostekleri ayirma işlemi yapılarak köstek hazır haline gelir .

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back