Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
S
Merhaba yaptığım bu capariye neon yok lakin aşağıdaki simler mesela neon simler karanlık bir ortamda fosfor parlıyor iş yapar mı bilmiyorum henüz deneyemedim.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simler değil de tüyleri o parlayan boya ile boyamayı denedin mi hiç?

B

BS Okuru

Misafir
Yaptım iş yapmadı balık varsa zaten herşeye geliyor ya .birde balık urkek bu sene parlayan değilde mat görünümlü simler daha güzel çalışıyor.misal mor sim güzel iş yapıyor.

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
h
Yaptım iş yapmadı balık varsa zaten herşeye geliyor ya .birde balık urkek bu sene parlayan değilde mat görünümlü simler daha güzel çalışıyor.misal mor sim güzel iş yapıyor.

iç görmeidm öyle bir takım eğer satarsan alabilirim :)

B

BS Okuru

Misafir
Yok ben capari satmiyorum dediğim çapari resimdekiler sende yapabilirsin zor birşey değil uskudarda Almer Balıkcılık dan aldım flosu yine mor simde orda mevcut el emeği göz nuru daha güzel olur kısa zamanda elin alışır zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
:) ben bunu yapmaya uğraşırken sinirlenir elimi iğne kavanozuna sokar hastanelik olurum :) Sıkıntılı adamım ben :D denemek konusunda aklımı çeldin ama :)

B

BS Okuru

Misafir
Dene bence de zevklidir çapari yapmak ilk başlarda zor gelirse yilma ara ver sonra tekrar dene yinemi sikildin yine ara ver sonra tekrar dene bu şekilde insan hırs yapıyor ve sonus el emeği göz nuru çaparin hazır olmuş oluyor .

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben çok eskiden eski karışmış çaparileri sahilden toplar evde yeni takımlar yapardım 14 15 yaşlarında tabi. şimdi zor geliyor bazen hazır köstek alıyorum bazen de hazır çapari. ama kendin köstek bağladığın zaman gerçekten zevkli.

ceyhunemre

Aktif Üye
Adı
Eren Çelik
Teşekkürler sagolun kartal atalarda sahilde migros ve karayemiş orda West marine var en arka kısımda halat ipler bölümünden temin edebilirsiniz.

Teşekkür ederim

ceyhunemre

Aktif Üye
Adı
Eren Çelik
Vural bey teşekkür ederim. Bu hafta sonu denemesi'ni kısmetse yaparım.
Bu da daha önce benim bağladıklarımdan.

Ekli dosyalar

B

BS Okuru

Misafir
Rica ederım ceyhun bey cok guzel gozukuyor yaptıgınız caparıler ellerınıze saglık sımdıden rast gelsın hayırlı ramazanlar..