Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
b74386fe60c55a71d06fcef99bf1bf72.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@shimano bu balıklar limit altı değil mi ? 🙂)

@korayb3406 eline sağlık çok güzel olmuş, yalnız bağlamaya başlamadan önce köstekleri topluca kesip uç kısımlarını boyar isen daha güzel ve daha avcı olacaktır.

Her ikisininde avları bol olsun.

@shimano bu balıklar limit altı değil mi ? 🙂)

@korayb3406 eline sağlık çok güzel olmuş, yalnız bağlamaya başlamadan önce köstekleri topluca kesip uç kısımlarını boyar isen daha güzel ve daha avcı olacaktır.

Her ikisininde avları bol olsun.
Gazi abi, boyamak için oje yoktu. Bu akşam işten eve dönerken yüzümü karartıp gratis gidip aldım. Kizçelerin kikirdemelerini umursamadan en uygun kırmızı ojeyi aldım ve çıktım. 😀 😀 Uyku tutmayınca cumartesi günü yaptığım çaparileri boyadım. Hızımı alamadım, farklı renkte çalıştım. 😀 😀
20170516_035325.jpg

Gazi abi, boyamak için oje yoktu. Bu akşam işten eve dönerken yüzümü karartıp gratis gidip aldım. Kizçelerin kikirdemelerini umursamadan en uygun kırmızı ojeyi aldım ve çıktım. 😀 😀 Uyku tutmayınca cumartesi günü yaptığım çaparileri boyadım. Hızımı alamadım, farklı renkte çalıştım. 😀 😀
56932 dosyayı görüntüle

Maşallah çok harika görünüyorlar, avları bol olur inşallah.

Üşenmeyip bir de tabağa koymuş:🙂) Çatalı kaşığı bile var.. Bir kişi yaptığı işten bu kadar mı keyf alır.:🙂) Helal olsun..
İyi diklerin için çok tşk ederim.abi sagolsin insan birseyi sevince ortaya güzel şeyler çıkıyor.😉

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back