Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir çamlıbahçeden Ahmet abinin face sayfasını, bir de sizin bu sayfanızı ilgiyle takip ediyorum. İki sayfaya da ne zaman baksam gözüm gönlüm şenleniyor. 🙂

Fıstık yeşili yanına mor sim kombinasyonu
b7b42694e5937e53a0c689817ac53870.jpg
51930fbfe6e68505d593046f932eaef8.jpg
c7f850876cbf22ab629240f751b51f8d.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vural bey güzel olmuş elinize sağlık fıstık gibi masallah

buda benim yeni yaptığım diğer renk kombinlerinide yapıcam
Maşallah eren abi ellerine sağlık çok güzel capariler yapmışsın bu arada Oskar keflon denedim.misina boya tutmadı ya 🙁 patır patır dökülüyor boya 🙁

Oskar invisilinelar da boyayi tam tutmuyor döküyor. Ben de beceremedim diye kendime hayiflaniyordum 🙂

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok tşk abi sagolasin daha guzellerini kullanmak sana nasip olur inşallah bu kostegi bedene dizerken bir anlık dalgınlık sonucu iğne parmağıma saplandı hayatımda ilk defa bukadar derin iğne saplandı parmagima elle çıkaramadım iğne damağı parmağa iyicene saplanmisti 10 dakka kivrandim.sonra aklıma örgü misina ile çıkarma tekniği geldi halkadan geçirdim sert bı hareket ile iğneyi zar zor çıkardım.tabi bu çıkma esnasında parmağı biraz pert ettik malesef 🙁

5da401256c4edbd45f5983e00768e0e3.jpg

Çok tşk abi sagolasin daha guzellerini kullanmak sana nasip olur inşallah bu kostegi bedene dizerken bir anlık dalgınlık sonucu iğne parmağıma saplandı hayatımda ilk defa bukadar derin iğne saplandı parmagima elle çıkaramadım iğne damağı parmağa iyicene saplanmisti 10 dakka kivrandim.sonra aklıma örgü misina ile çıkarma tekniği geldi halkadan geçirdim sert bı hareket ile iğneyi zar zor çıkardım.tabi bu çıkma esnasında parmağı biraz pert ettik malesef 🙁

5da401256c4edbd45f5983e00768e0e3.jpg

Geçmiş olsun vural abi..

Back