Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazır gıtmısken bırde asagıdakı kucuk makaralarda satısı olan turuncu rengınden almayı ıhmal etmeyın buda guzel calısır ozellıkle bozuk suda gece avında ve kapalı havalarda cok guzel calısır yanına bırde mor damla yaprak sım koyarsanız guzel bır kombıne yapmıs olursunuz .

21875901_10155584487161544_955464522_o.jpg

Ben dişli ailesi için çapari yapacağım, yeşil, turuncu ve pembe favori renklerim. Tüy ve simlerle kombine edeceğim, daha önce tecrübem yok ama umudum var :hhhhhh:

hazır gıtmısken bırde asagıdakı kucuk makaralarda satısı olan turuncu rengınden almayı ıhmal etmeyın buda guzel calısır ozellıkle bozuk suda gece avında ve kapalı havalarda cok guzel calısır yanına bırde mor damla yaprak sım koyarsanız guzel bır kombıne yapmıs olursunuz .

21875901_10155584487161544_955464522_o.jpg
İnternet 'den alma imkanı var mı?

Bu ip tek tel mi? Yani bir kanca için nasıl bir yöntem uygulanıyor 🙁

ıp derken sanırım organzeden bahsettınız ? bu organze 2 kat "bagdan" olusuyor her bırınde 8 kat var toplamda 16 kat kucuk orgenze teller var sac telı gıbı 8 kat bır bag caparı ıcın kafı olur. ıstersen 16 katda yapabılırsın nasıl arzu edersen yapabılırsın ben yesıl olanı 16 kat yapıyorum turuncu olandan ıse 8 kat 1 bagdan yapıyorum.

çapari köstek misinası için ne tavsiye edersiniz (ekonomik ve sağlam )
,10 veya ,12

çapari köstek misinası için ne tavsiye edersiniz (ekonomik ve sağlam )
,10 veya ,12

kısık balıkcılıgın Samuray 1000 metre bobın mısınaları kullanmanızı tavsıye ederım.aynı zamanda beden mısınası olarakta kullana bılırsınız dugum mukavıyetı guzeldır.

Back