Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Rx7 ben rast gele bir tuhafiye dükkanına girdim bu tarz naylon boncuk ipi veya bir sürü sim , parlak ip mevcut internetten gelecek diye heba etme kendini sim çeşitlerini görünce aklım çıktı her kombinasyonda var 🙂🙂🙂 zaten bayan balığa mı gideceksiniz dedi evet dedim ozaman zulalarıda çıkardı sınır yok

@Rx7 ben rast gele bir tuhafiye dükkanına girdim bu tarz naylon boncuk ipi veya bir sürü sim , parlak ip mevcut internetten gelecek diye heba etme kendini sim çeşitlerini görünce aklım çıktı her kombinasyonda var 🙂🙂🙂 zaten bayan balığa mı gideceksiniz dedi evet dedim ozaman zulalarıda çıkardı sınır yok
Acikcasi is yerinden birine bakiniyoruz. Cokta gidip arastiracak vaktimiz kalmiyor. Genelde tuhafiyeler kaptmis olurlar gidis saatlerimize. Online siparis gecmek daha cazip geliyor 🙂

bu renk kostek boyasini istocta her hangi bir firmada bulmak boyanın rengi parlaması hoşuma gitti[ ATTACH]75168[/ATTACH]

Dosyalar

• IMG_20180425_054621.jpg
    IMG_20180425_054621.jpg
    36.3 KB · Okunma: 102
Herkese selam.
Kullandigimiz flos,organze veya simlerde elektriklenme varsa eğer (hepsi lolyester malzeme sonucta) bunu nasıl çözeceğiz. Bu çok önemli bir konu aslında. Yaptığımız galerileri mıknatısa koyunca bu elektriklenme artar mi.
Cevaplar için teşekkürler.

Back