Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Carbon topuz kol arıyorum

NihatK

Yeni Üye
Adı
Nihat Karacan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Power aero 14000 makinem için karbon topuz kol arıyorum

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Karbon değil alüminyum fakat aşağıdaki üründen çok memnun kaldım. 14000'lik Surf leader ile kullanıyorum. Gerçekten çok rahatlattı kendi T koluna göre makineyi. Oldukça hafif ama güçlü. Mutlaka karbon olması gerekmiyor ise tavsiye ederim.

1775109121924.png

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Karbon değil alüminyum fakat aşağıdaki üründen çok memnun kaldım. 14000'lik Surf leader ile kullanıyorum. Gerçekten çok rahatlattı kendi T koluna göre makineyi. Oldukça hafif ama güçlü. Mutlaka karbon olması gerekmiyor ise tavsiye ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 127515
yoruma bakmadan aynı ürünü atacaktım :) tüm kullanan arkadaşlar çok memnun bu arada.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yoruma bakmadan aynı ürünü atacaktım :) tüm kullanan arkadaşlar çok memnun bu arada.
Yanında gelen Rulmanlar Müthiş Gürkan. Bu topuz kol kendi ekseni etrafında dönebiliyor ya onu böyle hızlıca çevirdiğin zaman abartısız 30-60 saniye arasında durmadan dönüyor deli gibi. Ve bu yumuşaklık makine kurşun ya da balık ağırlığı ile yüklü iken sarımı inanılmaz kolaylaştırıp hafifletiyor. Kesinlikle ücretini hak eden bir ürün olduğunu düşünüyorum.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu kolların karbon olanı var mı?

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

NihatK

Yeni Üye
Adı
Nihat Karacan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öneriler için teşekkürler bende aynısından temin edeceğim . Birde titanyum olanı varmış o çok hoşuma gitti ama ne yazık ki ülkemizde yok.