Cengiz Balıkçılık Ve Servis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nebulam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cengiz Balıkçılık ta 0.18 mm kalınlığında 8x ip misina sorarken, fiyat etiketi 72 Tl olan 250 metre uzunluğunda Okuma Safina ip misina yı fiyatı uygun olduğundan seçtim. Üzerinde 26LB/12 KG ve Dia: 0.33 mm yazdığını görünce, tekrar misinanın 0.18 olup olmadığını sordum. 0.18 olduğunu söylediler. Evde kendim dijital kumpas ile ölçtüğümde ip misinanın kalınlığının 0.33 olduğunu gördüm. Bu misinadan almayı düşünenlerin bilgisi olsun diye paylaşıyorum.

Bilgilendirme ve uyari icin teşekkür ederiz 🙂

Cengiz Balıkçılık ta 0.18 mm kalınlığında 8x ip misina sorarken, fiyat etiketi 72 Tl olan 250 metre uzunluğunda Okuma Safina ip misina yı fiyatı uygun olduğundan seçtim. Üzerinde 26LB/12 KG ve Dia: 0.33 mm yazdığını görünce, tekrar misinanın 0.18 olup olmadığını sordum. 0.18 olduğunu söylediler. Evde kendim dijital kumpas ile ölçtüğümde ip misinanın kalınlığının 0.33 olduğunu gördüm. Bu misinadan almayı düşünenlerin bilgisi olsun diye paylaşıyorum.
Teşekkür ederim uyarınız için.

Üzerinde yazan değerlerin geçerli olması gerekmiyor mu?Size 0,18 mm olduğunu neye dayanarak iddia ettiler acaba? Arada çok fark var!

Monster w8 8x ip misinada, Kendo 8x ip misinada ve Oskar 8x ip misinada da üzerlerinde yazan kalınlıktan, dijital kumpas ile ölçtüğümde daha kalın olduğunu görüyorum.

Son düzenleme:
Oskar marka üzerinde 0.12 mm yazan dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.18 mm gelen ip misinaya,
Kendo marka üzerinde 0.26 yazan dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.35 mm gelen ip misina ile şok yapıyordum.

Okuma Safina marka Üzerinde 26LB/12 KG ve Dia: 0.33 mm yazan, dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.33 mm gelen ip misinaya, 250 gr a kadar kurşun atmak için kullanırken şok yapmaya gerek kalmamıştır inşaallah.

Erimi olumsuz etkileyecektir sanırım.

Yurtdışında LB ye ( çekerine ) göre misina seçiyor olabilirler belki.

Son düzenleme:
Cengiz Balıkçılığın servis hizmetleriyle ilgili çok yazı okumuştum. Arızalanan Avagner ve Trio 55 makinalarımı sorunsuz ve ücretsiz tamir ederek gönderen bu firmaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bende yakin zamanda mpp kamisimin iki halkasini degistirttim, cok guzel iscilikle degistirmisler ancak ayni malzemeyi kullanmamislar.. gayet cuzi bir fiyata hallettiler..

n11 üzerinden okuma alaris als-50 aldım, kol içindeki metali saran plastik aksam parçalı kırık çıktı. önce satıcı ile görüştüm makinede problem yok ise kol temin ederiz dediler kabul ettim, biraz bekleme süresi uzayınca cengiz balıkçılığı aradım kısa sürede dönüş yaptılar. yeni kol ücretsiz olarak göndereceklerini ilettiler. sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum. gayet ilgililer müşteri memnuniyeti açısından güzel.

n11 üzerinden okuma alaris als-50 aldım, kol içindeki metali saran plastik aksam parçalı kırık çıktı. önce satıcı ile görüştüm makinede problem yok ise kol temin ederiz dediler kabul ettim, biraz bekleme süresi uzayınca cengiz balıkçılığı aradım kısa sürede dönüş yaptılar. yeni kol ücretsiz olarak göndereceklerini ilettiler. sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum. gayet ilgililer müşteri memnuniyeti açısından güzel.

Benim de kullandığım Alaris 40'ta aynı sorun sonradan oluştu. Makineyi gönderdim bakımını da yapıp kolu da değiştirip gönderdiler. İlk halinden daha güzel dönüyor makine. Yoğunluk vardı sanırım geç geldi biraz ancak beklediğime değdi. Cengiz'in ilgi alakası ve müşteri memnuniyeti on numara. Keşke Daiwa ile de çalışsalar, Remixon'a bakıma gönderdiğimiz makinalarda yeni sorunlar peydah oluyor. Tekrar tekrar göndermek zorunda kalıyoruz ve bu da can sıkıyor.

Back