Cinekop caparisi denemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mafrox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kendim yapıyorum Çapari kosteklerimi acaip keyfli oluyor birazdan gene devam ederim kolay gelsin fevkalâde olmuş kolay gelsin

@lufermania uğurcum bu dediğine hak veriyorum mahallede forumdan biri var ama kim?? reklam edip duruyo beni

bu arada horoztüyü hem palamut hemde çinekop içindir gittiğim her bölgede denenmiştir kanıtlanmıştır
50 kişinin içinde çapari ile ben ve bu çapariyi kullanan her kişi tek balık alandır tecrübe ile sabittir.. horozun boyun altı tüyü suda yelpaze gibi açılır
ve çapari kullanmasını bilen her avcı köstekleri dolu halde getirir..
bu çapari esasen palamut çaparisidir
palamut olduğu zaman affetmez kırçıllı ördek tüyüde palamutta güzel iş yapar
çinekop sarıkanat ta ise fazlaca skor yapar

her daim rastgelsin

@lufermania uğurcum bu dediğine hak veriyorum mahallede forumdan biri var ama kim?? reklam edip duruyo beni

bu arada horoztüyü hem palamut hemde çinekop içindir gittiğim her bölgede denenmiştir kanıtlanmıştır
50 kişinin içinde çapari ile ben ve bu çapariyi kullanan her kişi tek balık alandır tecrübe ile sabittir.. horozun boyun altı tüyü suda yelpaze gibi açılır
ve çapari kullanmasını bilen her avcı köstekleri dolu halde getirir..
bu çapari esasen palamut çaparisidir
palamut olduğu zaman affetmez kırçıllı ördek tüyüde palamutta güzel iş yapar
çinekop sarıkanat ta ise fazlaca skor yapar

her daim rastgelsin
Abim sen nerden aliyon tüyleri ve malzemeleri kaça denk geliyo

kendi takımını yapmak bu hobinin yarısıdır hazır takım alıp kullananlar bu mutluluğun ve keyfin ancak yarısını yaşıyorlar benim nacizane görüşüm saygılar

Back