Çinekop Takımı Oltaya Nasıl Bağlanır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Theory
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hazırladığım takımda mantarın hemen bitimine fırdöndü takıyorum. İlk takım sudayken ikinci hatta üçüncü takıma yem takıp bekliyorum. İlk takım sudan çıktığında hazır bekleyen mantarlı takımı takıveriyorum şarjör gibi 🙂 Balık hızlandığında faydalı oluyor. Tavsiye ederim.
Keşke öyle olsa eski bolluk nerde öyle. Saatlerce bekleyip tek vuruş dahi yok artık. 2-3 tane geldi mi skor sayılıyor artık. Lüfer familyasını bitirdiler. Çocuklarımız balık görmek için akvaryuma gidecek gelecekte.

İsterse hiç balık vurmasın ama yinede o yemli mantarı hazırlamak - yemleri fleto fleto doğrayıp bir taraftanda kamışın ucunu takip etmek bambaşka bir heyecan. Bazen öyle kaptırıyorumki kendimi yem için aldığım yarım kilo istavriti ince ince doğrayıp tablamda yem yığını olarak tutuyorum.

Ayrıca arkadaşlar çinekop, lüfer ve palamut için fırdöndü ve clips kaç numara,cm olmalı ve marka öneriniz varmıdır bir de ana beden clips boyutunu da öğrenmek istiyorum arkadaşlar

Ayrıca arkadaşlar çinekop, lüfer ve palamut için fırdöndü ve clips kaç numara,cm olmalı ve marka öneriniz varmıdır bir de ana beden clips boyutunu da öğrenmek istiyorum arkadaşlar
makineden gelen misinanın ucuna takacağınız klipsli fırdöndü 4-5-6 numara olabilir. Kamışınızın uç yüzüğüne göre seçebilirsiniz. Kilitli olsun marka farketmez. Takımda kullanacaklarınız daha küçük ebat fırdöndü olmalı. Kurşun da fırdöndülü olursa daha iyi olur.

makineden gelen misinanın ucuna takacağınız klipsli fırdöndü 4-5-6 numara olabilir. Kamışınızın uç yüzüğüne göre seçebilirsiniz. Kilitli olsun marka farketmez. Takımda kullanacaklarınız daha küçük ebat fırdöndü olmalı. Kurşun da fırdöndülü olursa daha iyi olur.
Çook teşekkürler 🙂

Back