bende öyle düşündüm ama
bilemedimki şimdi Melih hocam diyosa vardır bi bildiği
Henüz almadıysan L boy daha iyi tabi ki Hakan abi 🙂
bende öyle düşündüm ama
bilemedimki şimdi Melih hocam diyosa vardır bi bildiği
Hmm... ilk defa görüyorum güzel renklere benziyorlar umarım Decathlon'a da gelir bu renkler.
yok daha almadım kamuoyu yapıyorum 🙂)))Henüz almadıysan L boy daha iyi tabi ki Hakan abi 🙂
çok methettiler levrekte fark yaratacağını düşünüyorum ama lrf zamanı değil şu an malesef.En yakın zamanda sonuçları bekliyoruz 🙂 Gece avlarında bir fark yaratabilir mi onu görmek istiyorum glow pembe fanatiği olarak.
Bunlarla levrek bile aldım .Merhaba arkadaşlar.
Lrf avlarının vazgeçilmezi Isome silikon ailesine yeni katılımlar olmuş.
Glow kırmızı beyaz limon ve turuncu silikonlar aileye katılmış ve diğer isomelere göre çok az bir fiyat farkıyla satılmaktalar
Aileye yeni katılan bu cıvıl cıvıl silikonları deneyen deneyimleyen oldu mu acaba? Gece avlarının olmazsa olmazı glow pembeye rakip olabilir mi sizce? 👎👎👎👎
101544 dosyayı görüntüle
Kahverengi gündüz rengidirDecathlona gelmeleri çok zor. daha kırmızı ve kahverengi dışında bir seçenek göremedik orada 🙁
Merhaba arkadaşlar.
Lrf avlarının vazgeçilmezi Isome silikon ailesine yeni katılımlar olmuş.
Glow kırmızı beyaz limon ve turuncu silikonlar aileye katılmış ve diğer isomelere göre çok az bir fiyat farkıyla satılmaktalar
Aileye yeni katılan bu cıvıl cıvıl silikonları deneyen deneyimleyen oldu mu acaba? Gece avlarının olmazsa olmazı glow pembeye rakip olabilir mi sizce? 👎👎👎👎
101544 dosyayı görüntüle