Cıvıl Cıvıl Isomeler :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrAcHuRuS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O maalesef dediğiniz renk, isomelerin kralıdır. Nokta atışı yaparsınız. Levrek, akya gibi avcı balıkları da alır istavrit, isparoz gibileri de bayılır. Her balıkçının çantasında L boy mutlaka bir paket olmalıdır 🙂

Ayrica ikisi de stoklarimda mevcut. Her rengin her modelin ayri zamani ayri yeri ayri baligi vardir.

O maalesef dediğiniz renk, isomelerin kralıdır. Nokta atışı yaparsınız. Levrek, akya gibi avcı balıkları da alır istavrit, isparoz gibileri de bayılır. Her balıkçının çantasında L boy mutlaka bir paket olmalıdır 🙂

Siz bahsettigim yeni modellerden kullandiniz mi? Kullandiysaniz tecrubelerinizi yazarsaniz memnun oluruz.

isome kırmızı kullandım, berkley glup kullandım, fujin yummy pembe kullandım ve bence fujin, berkley'den de isome'den de daha iyi. iyiliği nedir derseniz, çok daha sağlam olması, avcılığı da onlardan kesinlikle aşağı değil. jig takılmadığı müddetçe silikon kopmuyor. diğerlerini ise her balık koparıp alabiliyor. hedef balığı bulana kadar da yem gitmiş oluyor. fujin ile vuruşları sürekli hissediyorsun, o bile ayrı keyif ve en sonunda balığı alıyorsun.

Son düzenleme:
Back