Coreano Solucanı Denediniz Mi ?

Bence köprüde kesin sonuç boru kurdu dur boşuna bunlara para vermeyin boru kurdu mırmır dahil her türlü balığı çekiyo yeterki iğneniz kaliteli olsun

@KaNKuRT erkan abi kurtulmuş olan denedim ben 2 defa 2 ayrı paket o olmuyor ya canlı olacak yada balığın keyfine mi kalıyor artık bilemiyorum köprüde ve yenikapıda denedim olmadı vuruş bile

@KaNKuRT erkan abi kurtulmuş olan denedim ben 2 defa 2 ayrı paket o olmuyor ya canlı olacak yada balığın keyfine mi kalıyor artık bilemiyorum köprüde ve yenikapıda denedim olmadı vuruş bile

Daha önce kurutulmuş kurtla bende hiç verim alamamıştım.
Hiç te beğenmemiştim yalan yok

Ama bu farklı geldi, suda beklettikten sonra eski halini alması enteresan geldi
Denemedim
Ama aldık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Denicez görcez

Merada ki baligin yemlenme saati ile de ilgili bence, eskina avlarinda 4-5 tane teke takan bir arkadasim var ve catir catir balik alir.. ben tek taktigimda da tekeyi (ölü-canli farketmedi) gene balik aldim hep.. ayni merada ölü yengecin kabuksuz, kolsuz bacaksiz haliyle de ve kurutulmus boru kurduyla da balik aldim.. canlisini zaten hic gormedim bu hayvanin, heryerde bulunamiyor malesef.. kurutulmusu da cok narin oluyor, igneden kolay dusuyor ve takmasi da gercekten mesele ya da ben beceremiyorum.. 🙂

Öncelikle Coreano kurt için yazayım. Haftaya ben de getirip Hedef Balıkta satmayı düşünüyorum. Fiyatı pahalı evet ama inanın bayilere de pahalı veriyorlar. Az bir kâr kalıyor ama talep olur mu denemek için bir kaç paket getirteceğim.

Arkadaşlarıma , Alternatif olsun diyerek 😉
Hiç kullanmadım yalan söylemeyim
Arkadaşım aldı eşkinada denemek için ama henüz deneme yapmadık
Detaylı bilgiyi @Hamdi beyden alabilirsiniz

Kurutulmuş Boru Kurdu ( Sasaworm ) Hedef Balık Canlı Yem | Hedef Balıkta
Kurutulmuş kurdu bayağı satıyoruz ama bu bölgede daha balık tam başlamadı. Bir kaç müşterimiz canlıya nazaran az iş yapsa da yoklukta işe yarıyor dedi.

Boru kurdundan sasmayin. Bildik yerden alirsaniz hepsi de dolu oluyor. Eger merada balik varsa ozellikle gece her turlu balik alir. Cok taze boru kurdu ile ayni gece mirmir dil gelincik aldim. Avlanacaginiz gun taze taze alin ve kullanin. Bu bahsettiginiz cin kurduna o kadar para vermeye degmez.

Back