Daiwa 450-650 Tl Arası Makine Özellikleri Tablosu - Tavsiye

stasyonar

Aktif Üye
Tepki
314
Ödül
73
Arkadaşlar merhaba,
Tabloda 450- 650 tl arasındaki bazı makineleri inceledim. Seçimim Daiwa olacak çünkü bayiden %20 iskontolu ürün alabiliyorum. Tabloda en alttaki Crossfire modeli kendi makinem. İlk sebebim daha hızlı bir makine, ikinci sebebim daha çekerli bir makine ve son olarak biraz daha takımı hafifletmek.

Görüldüğü üzere istediğim hız miktarlarını kalın yaptım, 250g ve daha üstü ağırlığı olan miktarları kırmızıya boyadım. Listedeki ürünlerin daha pahalısını alamam. Tablo hem bu şekilde bilgi arayan arkadaşlara yardımcı olacak hem de siz tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini dinleyeceğim. Aynı zamanda 2500-3000 kafa dışına çıkasım gelmedi. Kamış Daiwa Legalis Seabass 270 10-35g.

Şimdiden hepinize teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Daiwa Karşılaştırma.png

Son düzenleme:
Regal LT 10 rulmanı ile listedekilerin önüne geçiyor bence. Ancak belirlediğiniz fiyat aralığına Fuego LT'de alabilirsiniz. Fuego'dan memnunum açıkçası.

Daha önce sizdeki kamışla 2500'lük Exceler kullandım, gayet de memnundum.

Arkadaşlar merhaba,
Tabloda 450- 650 tl arasındaki bazı makineleri inceledim. Seçimim Daiwa olacak çünkü bayiden %20 iskontolu ürün alabiliyorum. Tabloda en alttaki Crossfire modeli kendi makinem. İlk sebebim daha hızlı bir makine, ikinci sebebim daha çekerli bir makine ve son olarak biraz daha takımı hafifletmek.

Görüldüğü üzere istediğim hız miktarlarını kalın yaptım, 250g ve daha üstü ağırlığı olan miktarları kırmızıya boyadım. Listedeki ürünlerin daha pahalısını alamam. Tablo hem bu şekilde bilgi arayan arkadaşlara yardımcı olacak hem de siz tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini dinleyeceğim. Aynı zamanda 2500-3000 kafa dışına çıkasım gelmedi. Kamış Daiwa Legalis Seabass 270 10-35g.

98613 dosyayı görüntüle
Tabloyu, birde sarım hızına göre sıralar mısınız ( hızlı olanlar üstte, aşağı doğru yavaşları )

Regal LT 10 rulmanı ile listedekilerin önüne geçiyor bence. Ancak belirlediğiniz fiyat aralığına Fuego LT'de alabilirsiniz. Fuego'dan memnunum açıkçası.

Rulman ne kadar acikcasi bilmiyorum ama diger hersey ayni, rulman farkliysa rulmani cok olani seceriz tabii ki. Bazi marka var rulmani az ama daha surtunmesiz ve kaliteli. Fuegoyu listeye ekleyip, ayrica @Mektupla arkadasin istedigi gibi hizlidan yavasa siralarim. Ama bu excel dosyasi isyerimde o yüzden yarin mumkun gorunuyor.

Madem %20 iskonto ile alabiliyorsunuz, bu listede kesinlikle arkadaşın dediği gibi Fuego LT mutlaka bulunmalı ve alınmalı. 😉

Arkadaşlar merhaba,

98613 dosyayı görüntüle

REGAL İYİDİR 😉
👍

Back