Daiwa Ballistic 2.70 7_28 Gr Nasıl Bir Kamıştır...

Kamış geldi! Denize girmeden iade ediyorum.2.70 bi kamışa göre sap kısmı kısa kalmış.neticesinde kamış dengesiz..sadece uçtan esneyen bi kamış değil gövdeden de esniyor.kamışın logo kısmından sonraki bölümü transparan bu da kamışışa kalitesiz bi imaj vermiş,birde makine kilidi altta ve avuç içine denk geliyor neredeyse...bana göre denize girmesine bile gerek yok bu parayı da hak etmiyor..kullandığım o da yeni olan savagear finezze lure'nin hakkını yemişim..

Son düzenleme:
Atar değerini yükseltip yine savagear'ın ccs salt 2.60 modelinden almaya karar verdim...bana göre atar değerinde takılıysan,ve sadece denize sıfır avlanacaksan finezzenin 5-21'ne yada çevremde kullanan ve benimde deneme fırsatı bulduğum daiwa bg seabass 2.44(dengeli ve hafif)7-28 kamışlara bakmanı tavsiye edebilirim....

Atar değerini yükseltip yine savagear'ın ccs salt 2.60 modelinden almaya karar verdim...bana göre atar değerinde takılıysan,ve sadece denize sıfır avlanacaksan finezzenin 5-21'ne yada çevremde kullanan ve benimde deneme fırsatı bulduğum daiwa bg seabass 2.44(dengeli ve hafif)7-28 kamışlara bakmanı tavsiye edebilirim....

Önerin için tşkler işe yaramaz diyorsun yani kamış....

Ballistic 244 14-42g mükemmel bir wtd kamışıdır. Makine kolunu çevirirken işaret parmağınız ile kamışa sürekli tık tık tık vurarak yorulmadan wtd aksiyonu verilebiliyor. Bunun 270 cm 14-42 g olanını kullanan arkadaşlar da çok memnun. Elinin biraz daha sert kamışa alışması sonrası sorun yok. Ancak seçtiğiniz yumuşak 7-28 g kamış da genel kullanım için çok iyi fakat wtd de diğerleri gibi değil. Çoğunluk avınız wtd olmayacaksa alınabilir kamış.

Ballistic 244 14-42g mükemmel bir wtd kamışıdır. Makine kolunu çevirirken işaret parmağınız ile kamışa sürekli tık tık tık vurarak yorulmadan wtd aksiyonu verilebiliyor. Bunun 270 cm 14-42 g olanını kullanan arkadaşlar da çok memnun. Elinin biraz daha sert kamışa alışması sonrası sorun yok. Ancak seçtiğiniz yumuşak 7-28 g kamış da genel kullanım için çok iyi fakat wtd de diğerleri gibi değil. Çoğunluk avınız wtd olmayacaksa alınabilir kamış.

Genel olarak WTD yaparım ama secenekleyecek olursak WTD ve 1 su üstü 2 dalarlı 3 kaşık olarak sıralandırırım...

7-28gr 244 ballistic kullanıyorum. Kullanırken zevk alıyorum resmen. Su üstü ve en fazla 1m derinlikte çalışıyorum. Genellikle sert sahteler kullanıyorum. (270 14-42gr olanı da var elimde fazla kullanma fırsatı bulamadım )
Iyi aksamlar 14 42 atar kullandim demenizden dolayi sormak istedim dusuk gramli 6-10 arasi gibi denediniz mi nasildir erimi ?

Back