270cm 14-42 ile 6-10 gramları atmanız daha doğrusu istediğiniz uzaklığa göndermeniz pek mümkün değil.Iyi aksamlar 14 42 atar kullandim demenizden dolayi sormak istedim dusuk gramli 6-10 arasi gibi denediniz mi nasildir erimi ?
270cm 14-42 ile 6-10 gramları atmanız daha doğrusu istediğiniz uzaklığa göndermeniz pek mümkün değil.Iyi aksamlar 14 42 atar kullandim demenizden dolayi sormak istedim dusuk gramli 6-10 arasi gibi denediniz mi nasildir erimi ?
270cm 14-42 ile 6-10 gramları atmanız daha doğrusu istediğiniz uzaklığa göndermeniz pek mümkün değil.
O kamışa verilcek parayla ikinci el temiz fiber tekne alınır her avda kullanılır 🙂Daiwa Morethan Branzino AGS 97HJ
Hangi avda istersen kullan.
Tesekkurler ilginize 7 28 versiyonu biraz daha inceleyeyim270cm 14-42 ile 6-10 gramları atmanız daha doğrusu istediğiniz uzaklığa göndermeniz pek mümkün değil.
Selam yalçın, bende de biliyorsun 14-42 var ben 7-28 de denedim o da yine orta sert bir kamış wtd de çok rahat yaparsın 20 gram da sıkıntısız şekilde çok rahat atarsın. Jigger olan modeli hakkında hiç fikrim yok dediğin gibi muhtemelen o jig içindir ve çok daha sert karakterli bir kamıştır diye düşünüyorum.Konuyu tekrar hortlatalim 🙂 Ballistic 2.44 7-28 kamışı 20 gramlık sahtelerle kullanilabilirmi ? Uzun vadede zararı olurmu ? Sadece dişli avında kullanicam. Wtd ile pek işim yok. 14-42 lik olanı kullandım gayet güzel sertliği var bu kamışın sertliği 14-42 ye göre nasıldır. Birde 2.70 7-28 var jigger diye geçiyor. O da jig için mi kullanılıyor acaba. Ustalardan yardım bekliyorum 🙂
Eyvallah mertcim şu 2.44 lugu radara alayım 🙂Selam yalçın, bende de biliyorsun 14-42 var ben 7-28 de denedim o da yine orta sert bir kamış wtd de çok rahat yaparsın 20 gram da sıkıntısız şekilde çok rahat atarsın. Jigger olan modeli hakkında hiç fikrim yok dediğin gibi muhtemelen o jig içindir ve çok daha sert karakterli bir kamıştır diye düşünüyorum.
Eyvallah mertcim şu 2.44 lugu radara alayım 🙂