ErdalYildiz
Daimi Üye
Teşekkürler Taha Hocam.Yaklaşık 10-11 gün .Hayırlı olsun Erdal hocam kasa şekli ve renk olarak yeni kasa Existe çok benziyor.. Bu sene Daiwa makinelerinde yenilik tasarım konusunda bir adım önde.. Japonyadan kaç günde geldi?
Teşekkürler Taha Hocam.Yaklaşık 10-11 gün .Hayırlı olsun Erdal hocam kasa şekli ve renk olarak yeni kasa Existe çok benziyor.. Bu sene Daiwa makinelerinde yenilik tasarım konusunda bir adım önde.. Japonyadan kaç günde geldi?
Vergi olayı nasıldı hocam, etiket fiyatı kaçtı, vergi vs size kaça mal oldu?Teşekkürler Taha Hocam.Yaklaşık 10-11 gün .
Teşekkürler Serdar. Bunu yazarken bir adet somon tuttum. Makineyi siftahladik.Hocam hayırlı olsun güle güle kullan...
Çok Teşekkürler@ErdalYildiz Hayırlı olsun keyifli avlarda bol trofeler inşallah.

Digitaka.com.dan aldım. oraya bakın isterseniz.Vergi olayı nasıldı hocam, etiket fiyatı kaçtı, vergi vs size kaça mal oldu?
İyi dileklerin için çok teşekkürler Fatih.İLk balığı aldı makine ve oldukça keyifli idiHayırlı uğurlu olsun Erdal Hocam ,
Yeni makinenizi keyifle kullanın , kısmeti bol olur İnşallah...
Digitaka.com.dan aldım. oraya bakın isterseniz.