Daiwa Caldia 2500 Lt

Cok guzel balik, tebrikler.. bu somonlar ciftliklerden kacanlar mi oluyor? Cunku bir yerde karadeniz’de dogal somon yakalamanin mucize oldugunu duymustum.. yoksa artik sularimizda yeniden var mi bu baliklar?

Cok guzel balik, tebrikler.. bu somonlar ciftliklerden kacanlar mi oluyor? Cunku bir yerde karadeniz’de dogal somon yakalamanin mucize oldugunu duymustum.. yoksa artik sularimizda yeniden var mi bu baliklar?
Çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi çiftliklerden kaçmışlar.Kimi bu kaçkınların üremediğini iddaa ediyor kimisi üreyebilir diyor.Ancak ben yaklaşık 7-8 yıldır denizde somon tutuyorum.Doğal tür değiller.Doğu Karadeniz in doğal türü Deniz Alası.Tutulması yasaktır.Benim oltamabir kez denk geldi.

Erdal Bey merhaba, makine hakkindaki son gorusleriniz nelerdir? Yedek olarak almak istiyorum, zaten shimano vanquish’i kullaniyorum, o yuzden shimano almak istemiyorum.. yeni freams-tatula-caldia arasinda bir yerlerdeyim.. 2500s 75cm saran modeli gozume kestirdim, ancak tatula’da kagit uzerinde cok iyi gozukuyor.. freams’ta oyle ancak 1 rulmaz az gozukuyor, tam karar veremedim o yuzden.. caldia en agir basani su an, tavsiye eder misiniz?

Erdal Bey merhaba, makine hakkindaki son gorusleriniz nelerdir? Yedek olarak almak istiyorum, zaten shimano vanquish’i kullaniyorum, o yuzden shimano almak istemiyorum.. yeni freams-tatula-caldia arasinda bir yerlerdeyim.. 2500s 75cm saran modeli gozume kestirdim, ancak tatula’da kagit uzerinde cok iyi gozukuyor.. freams’ta oyle ancak 1 rulmaz az gozukuyor, tam karar veremedim o yuzden.. caldia en agir basani su an, tavsiye eder misiniz?
Fuego ve cakdia yıl kiyaskarsak caldia oldukçada keyifli ancak yeni daiwa larda kafa küçülmüş misina kapasitesi az olmuş
Sanki 3000 lik daha iyi olur diye düşünüyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3000lik olanlarda sarim hizi cok yuksek, 75cm civari saran istiyorum ozellikle malesef cok fazla secenek yok daiwa yeni serilerde, 0.18 ipten 130 metre civari ip alsa yeter benim icin..

Back