ErdalYildiz
Daimi Üye
Bence rahat çeker Erol.Somon levrekten daha hırçın bir balık.Kilo üstü somonda oldukça zevkliydi.İlk avında geçer not aldı.Erdal abi nasıl çekeri makinanın beyendinmi 3 5 k olsa çeker gibimi
Bence rahat çeker Erol.Somon levrekten daha hırçın bir balık.Kilo üstü somonda oldukça zevkliydi.İlk avında geçer not aldı.Erdal abi nasıl çekeri makinanın beyendinmi 3 5 k olsa çeker gibimi
Seyrettim hocam güzel parçaydı.Daha da irilerine inşallah.Hakkı da almıştı onuda gördüm 🙂Teşekkürler Serdar. Bunu yazarken bir adet somon tuttum. Makineyi siftahladik.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Tunay.Hayırlı olsun Erdal abi hayırlı avlarda kullanırsın inşallah 🙂
Serdar bu sene somon haddinden fazla.Ben limandan çıktım Hakkı kaşık ile 2 tane almış.Seyrettim hocam güzel parçaydı.Daha da irilerine inşallah.Hakkı da almıştı onuda gördüm 🙂
Çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi çiftliklerden kaçmışlar.Kimi bu kaçkınların üremediğini iddaa ediyor kimisi üreyebilir diyor.Ancak ben yaklaşık 7-8 yıldır denizde somon tutuyorum.Doğal tür değiller.Doğu Karadeniz in doğal türü Deniz Alası.Tutulması yasaktır.Benim oltamabir kez denk geldi.Cok guzel balik, tebrikler.. bu somonlar ciftliklerden kacanlar mi oluyor? Cunku bir yerde karadeniz’de dogal somon yakalamanin mucize oldugunu duymustum.. yoksa artik sularimizda yeniden var mi bu baliklar?
Fuego ve cakdia yıl kiyaskarsak caldia oldukçada keyifli ancak yeni daiwa larda kafa küçülmüş misina kapasitesi az olmuşErdal Bey merhaba, makine hakkindaki son gorusleriniz nelerdir? Yedek olarak almak istiyorum, zaten shimano vanquish’i kullaniyorum, o yuzden shimano almak istemiyorum.. yeni freams-tatula-caldia arasinda bir yerlerdeyim.. 2500s 75cm saran modeli gozume kestirdim, ancak tatula’da kagit uzerinde cok iyi gozukuyor.. freams’ta oyle ancak 1 rulmaz az gozukuyor, tam karar veremedim o yuzden.. caldia en agir basani su an, tavsiye eder misiniz?