Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa Fuego 20 LT 1000 mi yoksa Daiwa Regal 18 LT 1000 mi ? Yardım lütfen.

paramedik

Yeni Üye
Adı
Zafer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lrf set kurmayı düşünüyorum bu iki ürün arasında kararsız kaldım. Benim gördüğüm kadarı ile tek fark rulman sayısında rulmanın çok önemi var mıdır ? Teşekkürler şimdiden.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Fuego da magsealed özelliği var yani deniz suyuna dayanıklı tuzlu suyu uzaklaştıran özel bir gress mevcut. Rulmanın fazla olması senin sarım konforunu arttırır. Çok iri bir balık denk gelirse o zaman daha iyi anlaşılır. Çanakkale taraflarında avlanıyorsan Fuego öneririm. Çünkü çanakkale taraflarında sığ meralarda suya girip av yapıldığından makine içine deniz suyu kaçma olasılığı var. Ama İstanbul boğazında av yapacaksan Fuegoya o kadar para vermeye gerek yok.

Son düzenleme:

paramedik

Yeni Üye
Adı
Zafer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fuego da magsealed özelliği var yani deniz suyuna dayanıklı tuzlu suyu uzaklaştıran özel bir gress mevcut. Ve 1 rulman daha fazla. Rulmanın fazla olması senin sarım konforunu arttırır. Çok iri bir balık denk gelirse o zaman daha iyi anlaşılır. Çanakkale taraflarında avlanıyorsan Fuego öneririm. Çünkü çanak kale taraflarında sığ meralarda suya girip av yapıldığından makine içine deniz suyu kaçma olasılığı var. Ama İstanbul boğazında av yapacaksan Fuegoya o kadar para vermeye gerek yok.
Merhaba cevabın için çok teşekkürler @Erdem82 bu makineyi hem tatlı su hem de tuzlu suda kullanmak istiyorum. Elimde daiwa regal 3000 modeli var ama rulmanın konfor açısından artısını deneyimleyemedim pek anlamıyorum. Çok fark etmeyecekse ilerde tuzlu suda da kullanabileceğim fuego modelini almak isterim.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Merhaba cevabın için çok teşekkürler @Erdem82 bu makineyi hem tatlı su hem de tuzlu suda kullanmak istiyorum. Elimde daiwa regal 3000 modeli var ama rulmanın konfor açısından artısını deneyimleyemedim pek anlamıyorum. Çok fark etmeyecekse ilerde tuzlu suda da kullanabileceğim fuego modelini almak isterim.
Şimdiden hayırlı olsun o zaman :)

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Teşekkürler hocam o zaman fuegoyu aldım gitti :) kamış için de değerli önerilerini alabilir miyim ? Onuj için de konu açtım ama pek yazan olmadı :)
Madem Fuego gibi iyi bir makine kullanacaksın. Bu makineye uygun iyi bir kaç kamış onereyim.
Major Craft New Crostage 1.2-20g
Major Craft Solpara 1-15g
Shimano Bassterra 1-10g
Daiwa New Legalis 1-12g

paramedik

Yeni Üye
Adı
Zafer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Madem Fuego gibi iyi bir makine kullanacaksın. Bu makineye uygun iyi bir kaç kamış onereyim.
Major Craft New Crostage 1.2-20g
Major Craft Solpara 1-15g
Shimano Bassterra 1-10g
Daiwa New Legalis 1-12g
Çol teşekkürler inceleyip bir karat vereceğim.