Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daiwa Fuego 23LT 2000D makine alınır mı?

omurik

Yeni Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar herkese,
Yakın zamanda İstanbul'da(genel olarak maltepe sahil, dragos bazen de marmara ereğlisi tarafları) LRF avcılığına başlayacağım fakat birazcık karıştı ve sizlerin yardımına ihtiyacım var. Daha öncesinde boğaz hattında çapari ile avlanıyordum şimdi de LRF için takım topluyorum.
Kamış olarak Daiwa Gekkabijin 191 0.5-5
Makine olarak da Daiwa Fuego 23LT 2000D almak istiyorum.

Makine olarak bazı arkadaşlar Daiwa Ninja al kesinlike diyor ama benim gönlüm biraz daha uzun vadeli olması açısından Fuego serisi almaktan yana. Sizler ne önerirsiniz acaba? LRF için uygun bir makine midir? Çünkü bazı yerlerde Spin bazı yerlerde ise LRF olarak geçiyor model kafam karıştı. Hedef balığım genelde istavrit olmak üzere kaya balığı, mırmır ve karagöz gibi balıkları da rahat alabilmek.

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar herkese,
Yakın zamanda İstanbul'da(genel olarak maltepe sahil, dragos bazen de marmara ereğlisi tarafları) LRF avcılığına başlayacağım fakat birazcık karıştı ve sizlerin yardımına ihtiyacım var. Daha öncesinde boğaz hattında çapari ile avlanıyordum şimdi de LRF için takım topluyorum.
Kamış olarak Daiwa Gekkabijin 191 0.5-5
Makine olarak da Daiwa Fuego 23LT 2000D almak istiyorum.

Makine olarak bazı arkadaşlar Daiwa Ninja al kesinlike diyor ama benim gönlüm biraz daha uzun vadeli olması açısından Fuego serisi almaktan yana. Sizler ne önerirsiniz acaba? LRF için uygun bir makine midir? Çünkü bazı yerlerde Spin bazı yerlerde ise LRF olarak geçiyor model kafam karıştı. Hedef balığım genelde istavrit olmak üzere kaya balığı, mırmır ve karagöz gibi balıkları da rahat alabilmek.
Fuegoda magseal var diye biliyorum rulmanda onun da bakımında zorluk yaşanıyordu sanırım. Onun yerine legalis ya da exceler bakabilirsiniz. Bende exceler 20lt1000 var her sezon başı yağlamasını yaparım güzelce söküp tıkır tıkır maşallah eşek gibi de kullandım. Üst segmente ağırlıktan dolayı geçmek istiyorum fakat kıyamadım. Eğer kendiniz bakım yapabiliyorsanız magseal özelliği olmayan makine tercih etmenizi öneririm. Bu arada 20lt serileri daha sağlam geliyor bana. İyi avlar

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
özelden yazdım size Ömer Bey.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ninja alma sakın vidalı kol değil ve daha ağır, fuego uzun yıllar kullanabileceğin bir makine.