M. Taha D.
Daimi Üye
"Bana göre" Lateo ile Dialuna aynı segmentte değiller.. Dialuna spine daha yakın gibi.. Lateo spinle Shore jigging arasına sıkışmış gibi bir şey.. 🙂🙄😉
Ne zaman üye oldun? Ne ara yorum yaptın? Önce kendini tanıtsaydın kardeş.ikisinide almam.dialuna xride gibi.lateo çok yumuşak
İyide kardeş, spin ve lrf den nefret eden biriysen bu kamışları ne ara kullandında sevmedin? Kendi kendinle çelişmişsin🙂kardes arkadas fıkrını beyan etmıs ne var bunda ? bende ıkı kamısı sevmeyen bırısıyım bırak bu ıkı kamısı spın ve lrf den nefret eden bırısıyim.
Ne zaman üye oldun? Ne ara yorum yaptın? Önce kendini tanıtsaydın kardeş.
Nickinden ve konuya girişinden foruma nifak tohumları serpmeye geldiğin belli. Kafadan girmişsin olaya.
Herkezin ikisinden birini beğendiği kamışı batozlama kötülemeye geldiğin belli.
Sonra sen alsan ne yazar, almasan ne yazar, millete ne.
lateo-r serisi yeni seri kullandiniz mi ?İkiside orta segment kamışlar , hepsini de denemiş(dialuna xr 6-28, 8-42 ,xs 6-32, 8-45 Lateo q 7-35 ) biri olarak açık ara Lateo R derim ben.
Tamam Yalçın abiBu kamış işi bildiğiniz gibi çok çetrefilli. 3bin liralık kamış kullanırsın begenmezsin 300 liralık kamış hoşuna gider. herkes tecrübesine göre fikrini açıklamakda özgür ayrıca.bu kadar agresif tutuma gerek yok.
Bahsi gecen ıkı kamış haricinde senin tr görmediğin ve kullanmadığın kamışları benim kullanmışlığım vardır ayrıca cevremde bu işi hakkıyla yapan bir cok es dost arkadaşlarım var. insanlar Bı urunu alıp sevmeye bilir eline oturma meselesidir bu durum.İyide kardeş, spin ve lrf den nefret eden biriysen bu kamışları ne ara kullandında sevmedin? Kendi kendinle çelişmişsin🙂